Το Ναυάγιο: Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη - Ανακαλύπτει τη σχέση του με την Ασημίνα
Media

Το Ναυάγιο: Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη - Ανακαλύπτει τη σχέση του με την Ασημίνα

Το ναυάγιο: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. Ο Βασίλης μαθαίνει πως ο Γιώργης ήταν ο εραστής της γυναίκας του, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Στέλλα μπαίνει για να γεννήσει αλλά λόγω επιπλοκών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Παντελίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να μην πάει σε δίκη ο πλοιοκτήτης του «Φοίνιξ», είναι αποφασισμένος να πολεμήσει όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Και φυσικά, πρώτος στη λίστα του δεν είναι άλλος από τον Γιώργη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στα θύματα προκειμένου να βγει στο φως ό,τι συνέβη το μοιραίο βράδυ του ναυαγίου.

Όσο, όμως, ο Γιώργης δεν πτοείται από τις απειλές του δικηγόρου, τόσο εκείνος εξοργίζεται. Και πολύ σύντομα μία πληροφορία που φτάνει στα χέρια του θα τινάξει στον αέρα τη ζωή του δημοσιογράφου και θα τον αναγκάσει να βρεθεί υπόλογος των πράξεών του αλλά και να κάνει κάτι που δεν ήθελε ποτέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη. Ο δικηγόρος του Βασιλείου ανακαλύπτει την παράνομη σχέση πουδιατηρούσε ο Γιώργης με την Ασημίνα και θα την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Από τη μία υποχρεώνει τον δημοσιογράφο να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου, καθώς τον εκβιάζει, και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του εξαιτίαςτου οποίου τσακώθηκαν το βράδυ του ναυαγίου.

Διαβάστε επίσης: Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα δείτε πολλούς με βεβαρημένο παρελθόν να περνούν το κατώφλι της αυλής»

navagio.jpg

Ο Βασίλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αισθάνεται απίστευτα προδομένος. Μη μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του, συναντάει τον Γιώργη και όταν τον αντικρίζει δεν του αφήνει περιθώριο εξηγήσεων. Του επιτίθεται και τον χτυπάει. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Μιχάλη, ο οποίος προσπαθεί να τους χωρίσει. Ο Γιώργης νιώθει τρομερές τύψεις και οργή για τον Παντελίδη.

Ο τελευταίος συνεχίζει να προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη, αλλά αυτός έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη και θα μιλήσει αν δεν σταματήσει τις απειλές εναντίον του. Ωστόσο, αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου, αλλά υπόσχεται στον εαυτό του να μην τους αφήσει να τον ταπεινώσουν κι άλλο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Βασίλης εξομολογείται στη Στέλλα τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα κι εκείνη προσπαθεί να του συμπαρασταθεί.

Ωστόσο, ξαφνικά την πιάνουν έντονοι πόνοι και σπάνε τα νερά της. Η γυναίκα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εξαιτίας μίας επιπλοκής ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τόσο την ίδια όσο καιτο μωρό της, αλλά η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όσο ο Βασίλης βρίσκεται έξω από την αίθουσα περιμένοντας να ακούσει ένα ευχάριστο νέο.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved