Ράδιο Αρβύλα: «Συμβολικά σήμερα πενθούμε. Δεν θα έχουμε μια σατιρική εκπομπή»
Media

Ράδιο Αρβύλα: «Συμβολικά σήμερα πενθούμε. Δεν θα έχουμε μια σατιρική εκπομπή»

Διαφορετική η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα σήμερα και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού σε μια μέρα σαν αυτή δεν χωρούν ούτε γέλια, ούτε σάτιρα.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη και ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του αφιερώνουν εκεί την εκπομπή.

Τέμπη - Ανδρέας Αλικανιώτης: Η συγκλονιστική ανάρτηση του ήρωα της μεγάλης τραγωδίας

kanakis-(1).jpg

«Είναι μια μέρα που προβληματιστήκαμε πάρα πολύ. Θα θέλαμε να κάναμε μια κανονική εκπομπή και αν το κάναμε θα σήμαινε ότι ποτέ δεν θα είχε γίνει αυτό που έγινε σαν σήμερα. Μας είναι πολύ δύσκολο σε ανθρώπινο επίπεδο να βγάλουμε μια σατιρική εκπομπή μια μέρα σαν τη σημερινή. Είναι μια βαριά επέτειος! Οι άνθρωποι συνηθίζουμε να γιορτάζουμε τις επετείους για κάτι ευχάριστο και να πενθούμε συμβολικά για κάτι δυσάρεστο. Ουσιαστικά κάθε μέρα για τα Τέμπη είναι σαν τη σημερινή.

Ευδοκία Τσαγκλή στο gossip-tv: «Τους εφιάλτες τους ζω και στον ύπνο και στον ξύπνιο μου»

kanakis-(2).jpg

Συζητώντας με πολλούς ανθρώπους ότι αυτό που έκανε αυτό το γεγονός σε όλους τους Έλληνες πολίτες δεν έχει φύγει, είναι μόνιμα μέσα μας, σαν κάτι πολύ ισχυρό να μπήκε στην ψυχολογία και την ψυχή μας. Συμβολικά σήμερα πενθούμε!

Τέμπη: Η ανατριχιαστική κραυγή στον αέρα - Καινούργιου: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται εκεί»

Σήμερα δεν θα έχουμε μια σατιρική εκπομπή όσο και αν το θέλαμε. Θα είναι μια εκπομπή αφιερωμένη στο έγκλημα αυτό! Θα περάσει μπροστά από τα μάτια σας ένα χρονικό όχι μόνο του εγκλήματος αλλά από τότε μέχρι και σήμερα. Ένα έγκλημα που δεν σταμάτησε και συνεχίζεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο!».

Διαβάστε επίσης

Τέμπη - Βασίλης Μπισμπίκης: Στο συλλαλητήριο για το δυστύχημα - Οι φωτό από το κέντρο της Αθήνας

Τέμπη – Μητέρα αδελφών Πλακιά: «Πού να φανταστούμε ότι βάζουμε τα παιδιά μας στο τρένο του θανάτου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved