Survivor 2024: Ο σεβασμός που επιζητά η Αντωνά, ο απολογισμός της Ασημίνας και τα «βαρίδια»
Media

Survivor 2024: Ο σεβασμός που επιζητά η Αντωνά, ο απολογισμός της Ασημίνας και τα «βαρίδια»

Survivor 2024: Το γεγονός πως ο αυθορμητισμός της, της έχει κοστίσει, παρατήρησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα.

«Για άλλη μία φορά το κεντρικό θέμα ήμουν εγώ, δεν θα ήθελα να είναι έτσι. Αναφέρθηκαν πολλά στο συμβούλιο. Έχουμε τραυματισμούς και νέες προσθήκες, πατάς πάνω στις δυσκολίες του άλλου. Μου φαίνεται γελοίο να τους βλέπω να γελάνε», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

image1.jpg-(1).webp


«Είμαι αυθόρμητη και το πληρώνω. Χαίρομαι που η ομάδα μου με στήριξε χθες. Ήταν κακό προς το πρόσωπο μας να δεχτούμε όλη αυτή την ειρωνεία. Η κόκκινη ομάδα έχει πολλά "βαρίδια" ακόμα, οι μπλε όταν δεν θα κερδίζουν θα αρχίσουν να αποδεκατίζονται», πρόσθεσε

Κανένα σεβασμό σε ανθρώπινο επίπεδο δεν βλέπει από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών, όπως εξήγησε, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στον Σκάι η Μαρία Αντωνά.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2822024-110701-mm.jpg

«Το χθεσινό συμβούλιο για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι υπάρχει παιδική σκέψη στο μυαλό της μπλε ομάδας, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ανθρώπινο επίπεδο ή σε έναν άνθρωπο που τον βλέπουν ότι είναι χτυπημένος και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Μάλλον αυτό τους ιντριγκάρει, το να χρησιμοποιήσουν έναν άνθρωπο, να τον ρίξουν κι άλλο, να τον κάνουν να αισθανθεί χειρότερο. Νομίζω ότι όποτε καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι καλά, είναι σαν να το βλέπουν σαν πλεονέκτημα για αυτούς για να σε αποδυναμώσουν κι άλλο προσωπικά και κατ' επέκταση, συνολικά», είπε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved