Παράδεισος: Η Άννα απειλεί τη Βικτώρια
Media

Παράδεισος: Η Άννα απειλεί τη Βικτώρια

Παράδεισος: Η Αμαλία και ο Ντίνος δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και τότε, παίρνουν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον τους. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης κρίνεται ένοχος για τον βιασμό της Αμαλίας.

Παράλληλα, η Στέλλα απειλεί τη Βικτώρια προκειμένου να τη βοηθήσει να παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά.

paradeisos.jpg

Όλοι αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου, που τόσο καιρό περίμεναν. Η δίκη του Πάρη συνεχίζεται και εκείνος ανεβαίνει στο βήμα και παραδέχεται τα πάντα σχετικά με τον βιασμό της Αμαλίας. Η Γεωργία βγαίνει από την αίθουσα κλαίγοντας γοερά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος της δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και κατ’ επέκταση την ελευθερία του. Παράλληλα, η Αμαλία είναι τρομερά αναστατωμένη και θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει.

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Όχι, όμως, με τον Σίμο, αλλά με... τον Ντίνο, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της για να την παρηγορήσει. Το πρώην ζευγάρι πηγαίνει μια βόλτα στην παραλία μακριά απ’ όλους. Κάποια στιγμή, οι δυο τους αφήνονται στα συναισθήματά τους και φιλιούνται με πάθος! Όμως, όταν η Αμαλία συνειδητοποιεί πως το φιλί αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, απομακρύνεται και στη συνέχεια φεύγει. 0 Ντίνος είναι ιδιαίτερα ταραγμένος, καθώς ξέρει πια πως μόνο την Αμαλία αγαπάει.

paradeisos.jpg

Την ίδια ώρα, η Μάγια ανακοινώνει στον Φώτη πως είναι έγκυος από τον Αποστόλη και μοιράζεται μαζί του τους προβληματισμούς της. Τότε ο Φώτης παίρνει την απόφαση και της ζητάει να τον παντρευτεί και να μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί, αλλά η Μάγια αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνουν.

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια, συλλαμβάνεται για άλλη μια φορά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τα νέα στοιχεία σφίγγουν τον κλοιό επικίνδυνα

Παράδεισος: Σοκ για τον Αποστόλη – Η Μάγια είναι έγκυος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved