«Απίστευτο! Δεν το έχω ξαναδεί μέχρι τώρα»-Ο σημερινός «Μονομάχος» έκανε τον Φερεντίνο να ουρλιάζει
Media

«Απίστευτο! Δεν το έχω ξαναδεί μέχρι τώρα»-Ο σημερινός «Μονομάχος» έκανε τον Φερεντίνο να ουρλιάζει

Ο Μονομάχος: Ο Κωνσταντίνος, ο νεαρός παίκτης που βρέθηκε σήμερα 29/2 στο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου, στον ΣΚΑΪ, έκανε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι είχε βοήθειες στη διάθεσή του, αποφάσιζε συνεχώς να ακολουθεί τον δύσκολο δρόμο, να ρισκάρει και απαντά χωρίς να παίρνει βοήθεια. Οι απαντήσεις του ήταν όλες σωστές, με τον παρουσιαστή να εντυπωσιάζεται!

paikths.jpg

«Μέχρι τώρα, απ' ότι έχω δει στον Μονομάχο, είναι ο παίκτης που έχει πάρει τα μεγαλύτερα ρίσκα. Δεν το έχω ξαναδεί μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε αυτά τα 100 τόσα επεισόδια που είμαστε στον αέρα», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και συνέχισε όταν είδε ότι η απάντησή του ήταν σωστή:

Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Παντρεύτηκε το ζευγάρι; Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου

ferentinos.jpg

«Απίστευτο. Τι επεισόδιο είναι το σημερινό! Παρακολουθούμε τον Κωνσταντίνο να ρισκάρει συνεχώς. Ακολουθεί τον δύσκολο δρόμο...»

Λίγη ώρα μετά, ο παίκτης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τον Φερεντίνο να του λέει γελώντας: «Έχεις τσακωθεί με τις βοήθειες; Τι έχεις πάθει αγόρι μου; - Δεν έχω λόγια... Έχω μείνει άφωνος με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον Μονομάχο».

Τη συνέχεια θα την δούμε στο αυριανό επεισόδιο καθώς ο χρόνος δεν έφτασε απόψε. Αύριο θα ξεκινήσει έχοντας στη φαρέτρα του δύο βοήθειες και πάρα πολλά χρήματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον σημερινό Μονομάχο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved