Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ουρλιάζει και επιτίθεται στον Παύλο
Media

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ουρλιάζει και επιτίθεται στον Παύλο

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 4/3, η Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν βλέπει τον Κωνσταντή να μπαίνει στο μαγαζί της Ζωής.

Ο Σωτήρης πιέζει την Ηλέκτρα να του πει τον πραγματικό λόγο που η Μάρω παραιτήθηκε. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου.

Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του, πως τέλειωσαν όλα μεταξύ τους και πως αν πάει με την κόρη της, θα τον σκοτώσει. Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλελειμμένο σπιτάκι. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης!

ilektra.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η Ηλέκτρα βρίσκεται με τον Παύλο στο καμαράκι του. Φεύγοντας, ξεχνάει το φουλάρι της εκεί… κινδυνεύοντας να το βρει κάποιος και να αρχίσει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση τους!

Ο Βασίλης έχει άσχημα μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή, οι οποίοι -πιστεύοντας ότι τους κάρφωσε – ετοιμάζουν ένα εξαιρετικά βίαιο σχέδιο, βάζοντάς τον σε τεράστιο κίνδυνο!

Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει στο μαγαζί της μάνας του τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) να τραγουδήσει. Περιμένει τον ανυποψίαστο διπλοπαντρεμένο Κωνσταντή να έρθει στο γλέντι. Και το γλέντι θα πάρει φωτιά…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved