Γιώργος Τράγκας: Δεύτερη δικαστική νίκη του γιου του για την περιουσία του πατέρα του
Media

Γιώργος Τράγκας: Δεύτερη δικαστική νίκη του γιου του για την περιουσία του πατέρα του

Στην έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία επιτρέπεται στον Ελβετό δικηγόρο και συνεκτελεστή της διαθήκης του Γιώργου Τράγκα να προβεί σε ενέργειες πληρωμών προς όφελος της περιουσίας του εκλιπόντα, προχώρησε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη διαταγή απαγόρευε στον Ελβετό δικηγόρο να προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή.

tragas.jpg

Πλέον, με τη νέα προσωρινή διαταγή, υποχρεώνεται ο συνεκτελεστής της διαθήκης να μην προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή ή άλλη ενέργεια σχετιζόμενη με την διαχείριση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα όπως ζητούσε ο γιος του, αλλά, ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στον συνεκτελεστή της διαθήκης να κάνει πληρωμές εφόσον αυτές αφορούν επείγουσες υποχρεώσεις της κληρονομιάς, είναι προς όφελος της περιουσίας και υπάρχει έγκριση του δεύτερου συνεκτελεστή.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση έφτασε στο Ειρηνοδικείο μετά από αίτηση του Γιάννη Τράγκα, με την οποία επιχειρεί να παύσει οριστικά τον Ελβετό συνεκτελεστή της διαθήκης του πατέρα του.

1675202247989-979720839-1-tragas.jpg

Την ίδια ώρα, ο γιος του εκδότη βρίσκεται σε κόντρα με την χήρα Τράγκα για τα ακίνητα.

Η χήρα φέρεται να επιθυμεί να μην συμπεριληφθεί στην κληρονομιά κανένα ακίνητο των ΗΠΑ, εκτός από το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Olympic Tower, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, ενώ ο γιος διαφωνεί.

Πηγή mega/live news

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved