Σπίτι με το Mega: Το αφιέρωμα στα χρυσά '60s, άγνωστες ιστορίες πίσω από τοπ επιτυχίες & η συγκίνηση
Media

Σπίτι με το Mega: Το αφιέρωμα στα χρυσά '60s, άγνωστες ιστορίες πίσω από τοπ επιτυχίες & η συγκίνηση

Ένα νοσταλγικό ταξίδι με υπέροχες μελωδίες και πολλές αναμνήσεις από τη χρυσή δεκαετία του ΄60, ξεκινά απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

 

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα και μία πλειάδα λαμπερών καλλιτεχνών σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Σπίτι με το Mega: Η Ρούλα αναβίωσε τις εποχές των σόου της! Τραγούδησε με τα «Παιδιά από την Πάτρα»

Spiti-me-to-MEGA-(14).jpg

Ένα ταξίδι στον χρόνο με οδηγό τη μουσική.Τρεις γενιές καλλιτεχνών, που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά καινεότεροι,συνυπάρχουν μοναδικάκαιερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας που συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές.

Στη σκηνή ανεβαίνουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος,Δανάη Λουκάκη,Σπύρος Μπιμπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης,Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Λάκης Τζορντανέλλι.

Spiti-me-to-MEGA-(15).jpg

Special guests: Κλειώ Δενάρδου, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Πόπη Αστεριάδη.

Ακόμα, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τιμά με την παρουσία του τον Μάκη Δελαπόρτα και μιλά για το όραμα του αγαπημένου ηθοποιού, την ίδρυση μουσείου ελληνικού κινηματογράφου στο Ελληνικό.

Μια βραδιά με δυνατά συναισθήματα, λάμψη και μαγεία έρχεται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved