Συγκλονίζει ο Φάνης Μουρατίδης: «Η αδερφή μου πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έμεινα μόνος μου»
Media

Συγκλονίζει ο Φάνης Μουρατίδης: «Η αδερφή μου πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έμεινα μόνος μου»

Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την τραγική απώλεια της αδερφής του, η οποία τον στιγμάτισε. 

Ο Φάνης Μουρατίδης κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, αναφέρθηκε και στον θάνατο της αδερφής του από μηνιγγίτιδα.

«Πέθανε περίπου 2 ετών, ήμουν λίγο μεγαλύτερος και έμεινα μόνος μου τελείως και αυτό το αίσθημα της μοναξιάς με βοήθησε να ορίσω λίγο στο κεφάλι μου ότι έτσι είναι ο θάνατος. Για τον παιδικό μου κόσμο αυτό έχει έναν πολλαπλασιαστή τρελό. Έτσι έκανα φίλους. Στη Δ' δημοτικού έβγαινα στον δρόμο και όποιον έβλεπα μπροστά μου τον σταματούσα και του έλεγα "θέλεις να γίνουμε φίλοι;"», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Φάνης Μουρατίδης: Τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων και το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Δύο στις 10» θυμήθηκε και τα σχολικά του χρόνια με τη βία από τους δασκάλους της εποχής.

«Μεγάλωσα σε ένα σχολείο που ο δάσκαλος χτύπαγε, είχε βέργα. Το ότι θυμάμαι να έχω φάει μια σφαλιάρα στο Δημοτικό τέτοια που έχασα τη θέση μου, δεν θυμόμουν πού κάθομαι. Τότε ήταν το "να αγιάσει το χέρι του" αυτό ήταν η εκπαίδευση», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη:

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Μουρατίδης: Η εξομολόγηση για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πώς την «φωνάζει»

Μουρατίδης: «Έφυγα για να τα πάω στο σχολείο και πήγα με τις τσάντες, χωρίς τα παιδιά μου»

Φάνης Μουρατίδης: «Έχω απογοητευτεί από ανθρώπους που θαύμαζα… Γκρέμισε τα όνειρά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved