Η Ανανία απαντά σε Μικρούτσικο: «Δε θα βουλώσω το στόμα μου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να...»
Media

Η Ανανία απαντά σε Μικρούτσικο: «Δε θα βουλώσω το στόμα μου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να...»

Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε τη δική της απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από την κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στο σχόλιο του παρουσιαστή πως όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν είχε αφήσει καλή εντύπωση.

«Εγώ είδα μια κριτική και είπα “δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό”. Η ίδια είπε “ήμουν τοξική” και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω» είχε πει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Τραϊάνα Ανανία προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις και αποκάλυψε πως δε γνωρίζονται με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δε κατάλαβα αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τους απλούς εργαζόμενους. Υπάρχουν οι απλοί και οι σύνθετοι εργαζόμενοι; Ποιοι είναι οι απλοί εργαζόμενοι. Δεν κατάλαβα αυτό που είπε. Έχω πάρα πολλές απορίες. Ο άνθρωπος αυτός δε με γνωρίζει. Εγώ είπα την αλήθεια μου σε σχέση με μια εμπειρία που είχα όταν ήμουν 19 χρονών, σε μια περιοδεία που είχα τριών μηνών, με έναν άνθρωπο.

Μικρούτσικος για Ανανία: «Μου είπαν όλοι για περίεργες συμπεριφορές»

Μια εμπειρία 100% βιωματική και αληθινή, και ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να σχολιάσει τη δική μου αποδεδειγμένη εμπειρία. Όσα λέει εκείνος δεν είναι αποδεδειγμένα. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή που βιώνω κάτι τόσο όμορφο έγινε αυτό.

Η αλήθεια είναι, ότι όταν μια παραγωγή είναι τόσο καλά οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια, δε μπορείς να βγάλεις κάποιον κακό εαυτό, να δυσανασχετήσεις για κάτι. Σε κάτι που μπορεί να υπερβεί τα όριά μου, να με θίξει, δε θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά μου και ξέρουν όλοι πόσο καλά δουλεύω», απάντησε η Τραϊάνα Ανανία για τα σχόλια του παρουσιαστή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved