Survivor 2024 spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία, ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση & η ένταση!
Media

Survivor 2024 spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία, ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση & η ένταση!

Survivor 2024: Απόψε θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να αναστατώνει τους παίκτες. 

Ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει στους παίκτες όλες τις αλλαγές που θα έρθουν για το Survivor με πρώτη και καλύτερη την αύξηση των αγώνων ασυλίας από τρεις σε τέσσερις την εβδομάδα.

«Άναψε φωτιές» η Όλγα Πηλιάκη - Το καυτό τσιφτετέλι μετά την επιστροφή της από το Survivor!

Σε ό,τι αφορά τώρα το διαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, απόψε οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία.

survivor-2024.jpg

Ποια ομάδα όμως θα τα καταφέρει;

Όπως θα δούμε από το πρώτο λεπτό απόψε, οι Μαχητές βρίσκονται σε δεινή θέση αφού οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των μελών της είναι γεγονός. Μάλιστα, όπως θα αποκαλύψει ο Σταμάτης, ο Τζέιμς είναι εκείνος που έχει διχάσει του Μπλε και τους έχει διασπάσει σε δύο μέτωπα.

Αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα που επικρατεί θα επηρεάσει την ομάδα και στον στίβο μάχης καθώς σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Διάσημοι θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία.

Τα ίδια spoilers αποκαλύπτουν πως υποψήφιος προς αποχώρηση θα βγει κάποιος από τους δύο νεότερους παίκτες, είτε η Ευγενία Μπόρλα είτε ο Νίκος Ρικουνάκης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved