Το Ναυάγιο spoiler - Γιώργος Σουξές: «Η μάνα έχει πάντα δίκιο! Θα υπάρξει επανένωση»
Media

Το Ναυάγιο spoiler - Γιώργος Σουξές: «Η μάνα έχει πάντα δίκιο! Θα υπάρξει επανένωση»

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την συμμετοχή του στο «Ναυάγιο», και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την συμμετοχή της στο «Ναυάγιο».

Ο Γιώργος Σουξές πρωταγωνιστεί στην παράσταση «DA» στο θέατρο Ιλίσια.

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παρερμηνευθούν τα λόγια μου, γιατί πάντα μιλάω από καρδιάς και δεν τα «φτιάχνω» τα πράγματα έτσι ώστε να πάρει κάποιος κάτι και να το φτιάξει αλλιώς. Μιλάω ειλικρινά», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές αναφερόμενος σε καταστάσεις όπου παρερμηνεύονται τα λόγια συνεντευξιαζόμενων ηθοποιών.

Γιώργος Σουξές: «Δεν παντρεύτηκα ακόμη, είχαμε κανονίσει αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια…»

souxes1.jpg

«Χθες τελειώσαμε το «Da» στην Θεσσαλονίκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό, είναι πολύ χαρούμενος γιατί τόσο sold out δεν έχω ζήσει. Είναι πάνω από 700 θέσεις. Από τις 3-25 Απρίλιου επιστρέφουμε στην Αθήνα. Είμαστε 2η χρονιά. Παρακαλάω το Γρηγόρη Βαλτινό να πάμε και 3η χρονιά αλλά δεν το βλέπω. Δεν ξέρω τι έχουν κατά νου οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί. Ενώ παίζω έναν σκληρό άνθρωπο, που λέει αλήθειες, στο τέλος της ζωής του καταλήγει να πει πως «οι γονείς δεν χρειάζεται να είναι τέλειοι αρκεί να σε αγαπούν». Νομίζω ότι λόγω της δουλειάς μου δεν ήμουν όπως ακριβώς θα ήθελα να ήμουν – όχι ότι δεν ήμουν καλός γονιός για τον γιο μου, απλώς τώρα κάθε μέρα του λέω «σ’ αγαπώ» και «είμαι εδώ να το ξέρεις», υπογράμμισε.

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Οι γονείς μας, μας έδιναν αγάπη, αν και δεν ήταν πλούσιοι άνθρωποι, δούλευαν σκληρά. Μας ανέθρεψαν στο να αγαπάμε τον κόσμο και να μην προσβάλλουμε το σπίτι μας. Προσπαθώ να μην γίνω οι γονείς μου. οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, ο γιος μου ήθελε να γίνει life coach και είναι ήδη. Εγώ δεν τοπ καταλαβαίνω τι είναι αυτό, αλλά δεν με ενόχλησα, είδα το πάθος του και έκανα πίσω. Δε ήταν επανάσταση αυτό που έκανα στους γονείς μου ήταν εσωτερική ανάγκη. Ήμουν στο δημόσιο από τα 16 μου. Δεν μπορούσα καθόλου».

souxes21.jpg

Το super spoiler για το Ναυάγιο

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σουξές μίλησε για την συμμετοχή του στο «Ναυάγιο» στο MEGA.

«Δεν έχω κοινά με τον ρόλο μου. ταλαιπωρήθηκα όταν διάβασα για τον ρόλο μου γιατί ο «παπα Γρηγόρης» είναι πραγματικά θρήσκος και δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να πιστεύει τόσο πολύ στον Θεό. Πραγματική πίστη. Και προσπαθούσα να δω πώς θα το αποδώσω. Πίστευα πως στην επαρχία θα έβρισκα πιο «αληθινούς» ανθρώπους αλλά δεν βρήκα. Μία μέρα είπα στον εαυτό μου: «εσύ Γιώργο τι πιστεύεις;» πιστεύω ότι υπάρχει ένας Θεός. Θα μιλήσω με τον θεό μου και θα μπορέσω να το «βγάλω». Ο Θεός είναι αγάπη. Καθημερινά χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι. Τους δικαιολογώ γιατί οι άνθρωποι κουβαλούν τα προβλήματά τους και με τους ρυθμούς που ζούμε είναι δύσκολο να δώσεις περισσότερη προσοχή από ό9σο θα έρεπε στον συνάνθρωπό σου. Εγώ που είμαι πιο ήρεμος, και το αντιλαμβάνομαι και είμαι πιο ανεκτικός», τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Για τον ρόλο του και για το εάν θα επιστρέψει ο τηλεοπτικός γιος του στο σπίτι: «ο «παπα Γρηγόρης» πιστεύει στον θεό και πιστεύει ότι δεν σώθηκε, αλλά υπάρχει μία μάνα που πιστεύει ότι ο γιος της ζει. Και η μάνα έχει πάντα δίκιο. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επανένωση. Θα είναι πολύ ωραία και δυνατή σκηνή. Η μεταμόρφωσή μου σε παππά παίρνει 40 λεπτά, το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο λόγω της ζέστης αλλά είναι δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές για τον ρόλο του στο Ναυάγιο: «Το χωριό εκδικείται τον παπά Γρηγόρη»

Ναυάγιο - Γιώργος Σουξές: «Ο Παπα Γρηγόρης κουβαλά στην ψυχή του τον φόνο του γιου του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved