Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξε άνθρωπος που απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του»
Media

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξε άνθρωπος που απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στην εκπομπή, Fay’s Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και  για το κίνημα metoo, τους δημοσιογράφους αλλά και την τηλεόραση.

Αρχικά είπε η ηθοποιός: «Έχει μαλακώσει η πατριαρχία πλέον. Παλιά κατέστρεφαν ζωές και εξαφάνιζαν όνειρα και φιλοδοξίες κοριτσιών. Μετά το metoo μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρουμε πότε φλερτάρουμε και πότε το παρακάνουμε. Υπήρξαν φορές που έπρεπε να απομακρυνθεί άνθρωπος από θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του. Είχα μιλήσει κι εγώ και άλλες κοπέλες. Υπήρχαν και περιπτώσεις συναδέλφων που περνούσαν βασανιστήρια και κακοποίηση και δεν έγινε ποτέ τίποτα».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Οι συναντήσεις της στην Ικαρία που θα της μείνουν αξέχαστες & οι πόζες με μαγιό

konstantina-mixail-(1).webp

Και πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Την αγαπώ και τη φοβάμαι την τηλεόραση. Το κοινό έχει συνηθίσει σε ξένες πλατφόρμες. Η πολιτική ορθότητα προστατεύει ανθρώπους που παραγκωνίστηκαν. Ήμασταν άξεστοι, σκληροί και κακοί. Έχω ενοχληθεί με δημοσιογράφους που δεν είχαν μελετήσει και μιλάγαμε για τρίχες. Θέλω οι δημοσιογράφοι να σέβονται τη δουλειά μας. Έχω δει θέματά μου που δεν ήταν κομμένα και ραμμένα καλά».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό και χωρίς ρετούς στα 56 της χρόνια

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η επική αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved