Γεωργία Μπετχαβά: Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef -  Η αλλαγή και οι αποκαλύψεις
Media

Γεωργία Μπετχαβά: Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef - Η αλλαγή και οι αποκαλύψεις

Εντελώς διαφορετική εμφανίστηκε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef η Γεωργία Μπετχαβά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε για όλα ενώ δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει κανείς στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

MasterChef 2024 - Γεωργία Μπετχαβά: Αποχώρησε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του διαγωνισμού!

georgia-2.jpg

«Εγώ όταν μπήκα μέσα, ήξερα ότι δεν θα κάνω φίλους. Είμαι μεγάλη γυναίκα, είμαι προϊσταμένη σε μεγάλες κουζίνες. Όταν είχαμε μαζευτεί στο ξενοδοχείο πριν μπούμε στο σπίτι, η Χριστίνα είχε προσεγγίσει όλους τους παίκτες, ήξερε ότι θα βγει αρχηγός, το διαισθανόταν. Ο καημένος ο Λευτέρης, δεν ήξερε. Όλοι ρωτούσαν τι πιάτο είχα κάνει, με κοιτούσαν κάπως και λόγω της ηλικίας, κάτι τους ενοχλούσε…

breakfastatstarofficial_1709543709_3316215447822756392_5998699291.jpg

Πολλοί παίκτες επηρεάστηκαν από τον ανταγωνισμό. Εγώ δεν μίλησα ποτέ άσχημα σε κάποιον, να τον βρίσω ή να μιλήσω χυδαία. Γίνονταν πράγματα μέσα στο σπίτι όταν δεν ήταν οι κάμερες. Από ένα σημείο και μετά άλλαξε η Χριστίνα. Είπε κάτι για τη μητέρα μου. Κράτησα αποστάσεις χωρίς να της πω τίποτε. Την πείραξε που είπα καλά λόγια για τον Λευτέρη και μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το δωμάτιο στο σπίτι», είπε

«Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος. Δεν τα είχα όλα ρόδινα στη ζωή μου, αλλά δεν παραπονιέμαι για αυτό. Η μητέρα μου ήταν ευαίσθητη και το πήρα και εγώ αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο.

MasterChef 2024: Νέα «έκρηξη» Γεωργίας! «Κρίνει μέχρι και τι εσώρουχο φοράω»

MasterChef 2024: Ξέσπασε η Γεωργία - «Είναι άσχημο να μη σε θέλει κανείς-Ένα βράδυ ούρλιαζαν και...»

MasterChef 2024: «Η Γεωργία είναι γεννημένη θανάσιμη πεθερά» - Οι δηλώσεις που έκαναν πάταγο στο Χ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved