Survivor 2024: Ο καβγάς στην καλύβα των μπλε, η «ζεν»  Μαριλίνα και η απουσία της Δαλάκα
Media

Survivor 2024: Ο καβγάς στην καλύβα των μπλε, η «ζεν» Μαριλίνα και η απουσία της Δαλάκα

Survivor 2024: Ο κακός χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Μπλε καλύβα

Η υποψηφιότητα της Μαριλίνας μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενη ήταν όμως η δική της επιμονή να ψηφιστεί που την επισφράγισε. Μετά από το εκρηκτικό χθεσινό Συμβούλιο σήμερα πρέπει να ενωθούν και να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Survivor 2024 Spoiler 4/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

survivorgreece_1709580524_3316524275534391672_4266737793.jpg

Τα ματσαρίσματα παίζουν καθοριστικό ρόλο κι αυτό ήταν κάτι που αποδείχθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο. Αυτό είναι και το ζητούμενο για τις δύο ομάδες που θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Τα αίματα ανάβουν για ακόμα μία φορά… ενώ η Μαριλίνα είναι... ζεν.

«Είμαι υποψήφια, πολύ ωραία αίσθηση. Ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν, γιατί έχω κουραστεί λίγο με αυτό που γίνεται. Τους πίεσα πάρα πολύ. Είτε σήμερα, είτε αύριο, το ίδιο θα γινόταν. Έχω τους δικούς μου λόγους που θέλω να βγω να μονομαχήσω. Δεν θέλω άλλο να αναλώνομαι σε όλο αυτό. Είναι πάρα πολύ ψυχολογικό το παιχνίδι εδώ και δεν αρμόζει σε μένα όλη αυτή η ίντριγκα», είπε.

«Πάτησαν επάνω στο ότι εγώ είπα πως θα ψηφίσω τη Μαριλίνα επειδή δεν είναι καλή αγωνιστικά και δεν έχει προοπτική βελτίωσης. Μου έχει πει ότι προπονείται από το καλοκαίρι για το Survivor και τα παιδιά λένε ότι η τοποθέτησή μου ήταν αγενής», ανέφερε από την πλευρά του ο Τζέιμς Καφετζής

Την ίδια ώρα από την ομάδα των Διασήμων λείπει η Δαλάκα καθώς ένα μικρό πρόβλημα υγείας -όχι ανησυχητικό - όπως είπε ο Γιώργος Λιανός την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Survivor 2024: Γυναίκα η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση - «Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω»

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού που «πάγωσε» τους παίκτες με τις νέες καθοριστικές αλλαγές

Survivor 2024: Καρέ καρέ η είδοδος των νέων παικτών που «εισέβαλαν» στο ριάλιτι επιβίωσης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved