Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπηχτή στους ρεπόρτερ και τα νεύρα: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά»
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπηχτή στους ρεπόρτερ και τα νεύρα: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά»

Happy Day: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στις κάμερες και προβλήθηκαν σήμερα 5/3 το πρωί ενώ ήταν λίγο ενοχλημένη με ένα συμβάν που έγινε πρόσφατα.

Η ίδια, είχε γενέθλια πριν από λίγο καιρό και είχε βγει να διασκεδάσει. Όταν έφευγε για να πάει σπίτι της, την περίμεναν απέξω οι κάμερες και είχε γίνει έξαλλη καθώς δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

«Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια; Μη με τρελαίνεις! Ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Το Shopping Star πάει καταπληκτικά. Για την επόμενη σεζόν αν έχουν γίνει συζητήσεις; Καμιά φορά στα ρεπορτάζ γράφετε και λίγο ό, τι να ναι. Εμείς είμαστε χαρούμενοι και υπάρχει ανανέωση. Σας μιλάμε πάντα, η αλήθεια είναι, εκτός αν έρχεστε στις 2 το πρωί σε κάτι γενέθλια; Δεν είναι ωραίο!», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πετώντας και την μπηχτή της και συνέχισε:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και... αγνόησε τους δημοσιογράφους

iliana.jpg

«Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά; Τι έπρεπε να κάνω μετά από 7 ώρες πάρτι γενεθλίων εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; Με συγχωρείτε που σας στενοχώρησα αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα μερικές φορές. Υπάρχουν και οι γονείς μου και η οικογένειά μου. Το μετέφερα ότι δεν ήθελα να κάνω δηλώσεις εκείνη τη στιγμή. Δεν με στενοχώρησε μετά, δεν έχω πρόβλημα και ελπίζω να είσαι και εσύ εντάξει...».

Και κατέληξε όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου: «Ο Βαγγέλης δεν είπε ακριβώς αυτό που ρωτάς. Να έρθεις διαβασμένος αυτή την άλλη φορά.... Χαριτολογώντας σου απαντάω. Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά και είμαστε μια χαρά».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μοναδικά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της που ήταν & ο έρωτάς της, ο Καραβασάνης

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μη μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ! Η Ραμόνα ντύνεται σαν μούμια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved