Έλενα Χαραλαμπούδη: Η viral μαμά του youtube & του TikTok με τα χίλια πρόσωπα
Media

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η viral μαμά του youtube & του TikTok με τα χίλια πρόσωπα

H Έλενα Χαραλαμπούδη συστήνεται στην Ελένη και μιλά για όλη αυτή την επιτυχία που ήρθε στη ζωή της, για την εξάχρονη κόρη της και για την ανάγκη που έχουν οι γυναίκες να δουν την καθημερινή γυναίκα και όχι την τελειότητα που πλασάρεται στο Instagram.

H Έλενα Χαραλαμπούδη είπε πως έχει πάρει μήνυμα από μητέρα που είχε το παιδί της στο νοσοκομείο, το οποίο έλεγε πως μέσα από τα βίντεο της κάνουμε παρέα και παίρνει κουράγιο.

«Πρώτα από όλα είμαι μαμά μετά ηθοποιός και μετά youtuber. Στα social media υπήρχε μόνο η εικόνα της ‘’τέλειας μαμάς’’ και βλέπαμε ότι ο κόσμος ήθελε να δει κάτι πιο πραγματικό. Μου στέλνουν μηνύματα μαμάδες και λένε ότι μέσα από τα βίντεό μου εκφράζονται και νιώθουν πιο απενεχοποιημένες».

xaralampoudi55.jpg

Όπως λέει, είναι όλοι οι τύποι μαμάδων ανάλογα σε ποια φάση της ημέρας βρίσκεται.

«Ο σύντροφός μου είναι ακριβώς το αντίθετο από εμένα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και έτσι υπάρχει μια ισορροπία στο σπίτι. Η κόρη μου έχει καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός και υποδύομαι ρόλους. Της αρέσουν πολύ τα βίντεο μου».

H Έλενα Χαραλαμπούδη λέει πως το «Just Georgia» προέκυψε όταν πήγε καλεσμένη η Ζέτα Δούκα.

xaralampoudi21.jpg

«Σε αυτή τη στήλη ‘’σπάμε’’ τα στερεότυπα. Στο ‘’Just Georgia’’ υπάρχει αυτοσχεδιασμός αλλά έχουμε συμφωνήσει με τις καλεσμένες για τι πράγματα θα μιλήσουμε. Η αναγνωσιμότητα μέσα από το youtube μου έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω στην παράσταση ‘’Μίξερ’’».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved