Χριστίνα Φαρμάκη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της - «Άφωνη» η Μενεγάκη με την αποκάλυψή της
Media

Χριστίνα Φαρμάκη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της - «Άφωνη» η Μενεγάκη με την αποκάλυψή της

H Ελένη Μενεγάκη μετά από είκοσι χρόνια συνάντησε την Χριστίνα Φαρμάκη και έμεινε άφωνη με τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και τις προσωπικές αποκαλύψεις της πρώην τραγουδίστριας. 

Η Χριστίνα Φαρμάκη έχει αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής εδώ και αρκετά χρόνια.

Σήμερα η ίδια έχει αλλάξει εντελώς ζωή, ασχολείται πια με την μόδα και ζει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και πέντε χρόνια, όπως αποκάλυψε!

Αρχικά ανέφερε: «Συνειδητά αποσύρθηκα. Έλεγα πως όταν θα κάνω οικογένεια θα αφοσιωθώ εκεί. Ήθελα να τα μεγαλώσω εγώ τα παιδιά μου. Ήταν δική μου απόφαση και το σκεφτόμουν από πολύ νέα. Μετά από τόσα χρόνια κατάλαβα πως δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα. Όταν μιλάω στα παιδιά μου για την εποχή των καλλιστείων είναι σαν να μιλάω για κάποιον άλλον».

farmaki222.jpg

Και πρόσθεσε: «Εδώ και πέντε χρόνια μένουμε στο Λονδίνο. Ο σύζυγός μου έκανε 160 πτήσεις τον χρόνο και πάντα του έλεγα να πάμε στο εξωτερικό. Τα παιδιά μου έχουν την αγγλική υπηκοότητα γιατί ο πατέρας τους την έχει αλλά είναι Έλληνας, Κρητίκαρος. Μένω λίγο έξω από το Λονδίνο. Εγώ εγκλιματίστηκα πολύ εύκολα και είναι πολύ όμορφη χώρα».

Η Χριστίνα Φαρμάκη είναι ιδρύτρια του e-shop ρούχων «CFS» από το 2023 σε Ελλάδα και εξωτερικό: «Είχα μία λατρεία για το κομψό ντύσιμο. Μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα και παλαιότερα. Εγώ τρώω για να ζω, δεν ζω για να τρώω. Προσέχω κιόλας. Επειδή, λοιπόν, είχα μεγάλη γκαρνταρόμπα , είπα να δίνω συμβουλές styling και μου βγήκε στο Instagram. Η εταιρία μου εδρεύει στην Ελλάδα και έτσι πηγαινοέρχομαι. Στην αρχή όταν πήγαμε δεν ήταν πολύ εύκολο. Για εμένα ήταν λίγο πιο δύσκολο».

farmaki222444.jpg

Και σε άλλο σημείο για το πως διασκεδάζει στην Αγγλία, είπε:

«Διασκεδάζουν στα εστιατόρια και στις παμπ. Πριν από κάποιες μέρες πήγα σε μία παράσταση της κόρη μου και οι γονείς πήγαιναν στα καθίσματα και κρατούσαν μπύρες. Το ποτό είναι σαν νερό για αυτούς. Πηγαίνουν επίσης, στα πάρκα, κάνουν πικνίκ. Γκρινιάζουν και οι Άγγλοι. Είναι παντού έτσι, δεν είναι μόνο οι Έλληνες. Υπάρχει μεγάλη ακρίβεια και εκεί».

Όταν αναφέρθηκε στα παιδιά της, που ο γιος της είναι 19 και η κόρη της 15, τότε η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη μιας και δεν γνώριζε ότι έχει τόσο μεγάλα παιδιά!

farmaki.jpg

«Θέλω πρώτα από όλα, να είναι υγιή. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να είναι χαρούμενα, ό,τι και να κάνουν, αλλά να βαδίζουν στην κοινωνία μες ήθος αλλά και ευγένεια που δυστυχώς στην εποχή μας μειώνεται. Το σημαντικό στον γάμο είναι πως πρέπει να δουλέψουν και οι δύο. Θέλει δουλειά. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να μην χάνουμε τον ρομαντισμό μας.»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την Ελένη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved