MasterChef 2024:Το πιάτο του Λευτέρη για... αστέρι Michelen & η έκρηξη παίκτριας που ζήτησε να φύγει
Media

MasterChef 2024:Το πιάτο του Λευτέρη για... αστέρι Michelen & η έκρηξη παίκτριας που ζήτησε να φύγει

MasterChef 2024: Σοκαρισμένοι έμειναν οι κριτές και οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής από τη συμπεριφορά της Βιβής που ζήτησε να αποχωρήσει!

Λίγο πριν, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είχε παρουσιάσει στους κριτές ένα απίθανο πιάτο που ξετρέλανε τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη. Τόσο που παραδέχτηκαν στον επίδοξο masterchef ότι το πιάτο του θα μπορούσε κάλλιστα να συναγωνιστεί μεγάλων επαγγελματιών.

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά η Βιβή παρουσίασε το πιάτο της, όμως δεν ικανοποίησε καθόλου τους κριτές. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τής επεσήμαναν πως τεχνικά το πιάτο της δεν ήταν σωστό ενώ τόνισαν ότι ήταν πολύ περισσότερο καυτερό από ό,τι θα έπρεπε.

Η Βιβή έχασε τη δοκιμασία στην οποία αντιμετώπιζε την Τάνια η οποία πήρε και τον πόντο υπέρ της ομάδας της. Κάτι που έκανε έξαλλη τη Βιβή η οποία σήκωσε ξαφνικά το χέρι της και ζήτησε από τους κριτές να φύγει από το παιχνίδι.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τη ρώτησε για ποιο λόγο θέλει να αποχωρήσει, εκείνη απάντησε ότι νιώθει πως δεν τα πάει όσο καλά θα ήθελε με αποτέλεσμα να παίρνει στο λαιμό της την ομάδα της. Μάταια ο Ζαφειρόπουλος και οι συμπαίκτες της τής έλεγαν πως πρέπει να ηρεμήσει και να σκεφτεί αλλιώς τα πράγματα ώστε να συνεχίσει την πορεία της στο MasterChef. Εκείνη αρχικά δεν άκουγε κανέναν και τίποτα όμως στην πορεία δέχτηκε την πρόταση του Κοντιζά να περιμένει να τελειώσει η δοκιμασία και τότε να ανακοινώσει την οριστική της απόφαση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved