Ελένη Δήμου: Ο θάνατος του επιστήθιου φίλου της που την ένωσε με τον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη
Media

Ελένη Δήμου: Ο θάνατος του επιστήθιου φίλου της που την ένωσε με τον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη

Η Ελένη Δήμου μίλησε στο Πάμε Δανάη για την πορεία της στο τραγούδι, τον σύζυγό της, αλλά αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Αρχικά, η Ελένη Δήμου αναφέρθηκε στην αγάπη της για το τραγούδι, με την ίδια να αποκαλύπτει πως από μικρή ήθελε να τραγουδάει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με τις αντιδράσεις της οικογένειάς της.

«Ως παιδί ήμουν λίγο διαβολάκι. Ήθελα πολύ να τραγουδάω. 11 χρονών με πήγε η μητέρα μου στα «Ταλέντα» του Οικονομίδη, ο οποίος είπε ότι θα έκανα καριέρα. Η μητέρα μου είχε ωραία φωνή, είδε τα όνειρα της να γίνονται πραγματικότητα στο πρόσωπο μου. Ο πατέρας μου και ο αδελφός μου δεν με ήθελαν τραγουδίστρια. Ζορίστηκα, έφαγα και ξύλο από τον αδελφό μου για να σταματήσω το τραγούδι. Μου είχε σκίσει και κάτι ρούχα, άλλα εγώ ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου».

Η Ελένη Δήμου για τον «Άλλον Άνθρωπο», Κώστα Πολυχρονόπουλο: «Είμαι σοκαρισμένη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Χορν και τον Μάνο Χατζιδάκι:

«Ο Δημήτρης Χορν ήταν οικογενειακός φίλος. Έρωτας, ένας υπέροχος άντρας με επιβλητική φωνή. Όταν με άκουσε είπε ότι έπρεπε να ασχοληθώ με το τραγούδι. Με βοήθησε να συναντήσω τον Μάνο Χατζηδάκι. Μεγάλες μορφές και οι δυο, είμαι ευγνώμων που πέρασαν από τη ζωή μου».

Όπως είπε η ίδια, οι δισκογραφικές εταιρείες φαντάστηκαν στο πρόσωπό της μία διαφορετική καριέρα λαϊκής τραγουδίστριας.

«Μία εταιρεία σε βλέπει ως επένδυση και χρήμα. Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου κυριαρχεί το λαϊκό τραγούδι και το μπουζούκι, ακόμη αναρωτιέμαι πως κατάφερα να κάνω καριέρα με το δικό μου ρεπερτόριο. Αν έλεγα ναι στο λαϊκό τραγούδι, θα είχα μία τεράστια περιουσία, θα είχα λύσει πολλά προβλήματα που εμφανίστηκαν στη ζωή μου, αλλά δεν ξέρω πως θα κοιμόμουν».

«Συνειδητά δεν μου άρεσε να προκαλώ πάνω στη σκηνή και να ξεφεύγει το πράγμα από το συναίσθημα που εγώ ήθελα να δώσω με τη φωνή μου. Το να βλέπουν τα μπουτάκια μου ή το στήθος μου δεν μου έλεγε τίποτα. Δεν θέλω να καταδικάσω γυναίκες συνάδελφους μου που το επιλέγουν, δικαίωμα τους. Ήθελα να επικεντρώνονται στο συναίσθημα της φωνής μου και του στίχου που ερμήνευα και όχι στην εικόνα μου»

Η τραγουδίστρια είπε πως το ελληνικό τραγούδι «γδύθηκε» και συμπλήρωσε:

«Δείξε κάποια πράγματα αν θέλεις, αλλά όχι στη υπερβολή και ειδικά όταν μεγαλώνουμε. Η Ελένη Φουρέιρα όμως είναι κατηγορία από μόνη της».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη. Όπως αποκάλυψε, στην αρχή δεν συμπαθούσαν ο ένας τον άλλον, ωστόσο τους ένωσε ο θάνατος του επιστήθιου φίλου της.

«Θα ερχόταν για συναυλία ο Τζέιμς Μπράουν στην Ελλάδα. Το κανονίζαμε καιρό και δυστυχώς ο καλός φίλος μου, Γιώργος Τσελεπίδης, σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αποφάσισα να πάω μόνη στη συναυλία στη μνήμη του φίλου μου που το ήθελε τόσο πολύ. Εκεί βρεθήκαμε με τον άντρα μου και από τότε γίναμε αχώριστοι».

«Βρεθήκαμε για φαγητό με παρέα, ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μου έστειλε λουλούδια κι εγώ είπα «τον ευχαριστεί ο άντρας μου». Ο άντρας μου με αντέχει 37 χρόνια, δεν μου στέρησε την ελευθερία μου. Υπήρξε κάποτε άντρας που με έβαζε να κοιτάω τον τοίχο για να μη βλέπω κανέναν».

«Περάσαμε οικονομικές συμπληγάδες με τον Άκη, δεν σκέφτηκα ποτέ να μην είμαι δίπλα του. Χάσαμε σχεδόν τα πάντα, αλλά δε χάσαμε την αγάπη μας».

Αναφερόμενη στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, η Ελένη Δήμου ανέφερε πως όταν μπαίνεις σε μία δουλειά πρέπει να μορφωθείς και να ξέρεις τι γίνεται.

«Όταν πας να πάρεις συνέντευξη ή να την πέσεις σε κάποιον άνθρωπο, πρέπει να ξέρεις ποιος είναι αυτός, τι έχει κάνει και τι έχει προσφέρει στον πολιτισμό. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο που θα πας στον Γιώργο «τσουτσουτσού» και στον Γιώργο Νταλάρα».

«Είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς στον Γιώργο Νταλάρα με τον ίδιο τρόπο που την πέφτεις σε ένα παιδάκι που τραγουδά δυο χρόνια και έκανε ένα σουξεδάκι; Ο Γιώργος Νταλάρας έχει το δικαίωμα και το δάχτυλο να κουνήσει και συμβουλή να δώσει, οποίος έχει αυτιά και μπορεί να τον ακούσει, καλό θα του κάνει».

«Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά κάθονται στο κρύο, αλλά για να βγάλουν τι; Να κάνουν θέμα την ίντριγκα; Ότι είπε για τον Ρουβά, τον Αργυρό, τον Βέρτη ή τον Ρέμο;».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Δήμου: Αποχώρησε από δηλώσεις όταν ρωτήθηκε για Ρέμο και Αργυρό – «Φιλάκια»

Ελένη Δήμου: « Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved