Το ναυάγιο σπόιλερ: Θρήνος- Η Ειρήνη πενθεί το μωρό της
Το ναυάγιο: Η Ειρήνη πενθεί το μωρό της
Media

Το ναυάγιο σπόιλερ: Θρήνος- Η Ειρήνη πενθεί το μωρό της

Το ναυάγιο: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA.

Ο Μάκης θα έρθει αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες και θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ η Ειρήνη πενθεί το μωρό της, το οποίο, όπως της ανακοίνωσαν, πέθανε στη γέννα.

To-nayagio-(1).jpg

Το ναυάγιο: Ιπποκράτης- Ειρήνη

Η Στέλλα και η Ειρήνη πέφτουν θύματα ενός αδίστακτου σχεδίου. Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης, προκειμένου να μη χάσει την απόλυτη αφοσίωση της Ειρήνης σε εκείνον, της κλέβει το μωρό που γεννάει λέγοντάς της ψέματα πως πέθανε στη γέννα και το δίνει στη Στέλλα, η οποία όντως γέννησε νεκρό το δικό της. Έτσι, η τελευταία κρατάει πανευτυχής ένα μωρό στην αγκαλιά της, ενώ η Ειρήνη δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι χάθηκε το παιδί της και απαιτεί να το δει. Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη, ενώ εκείνη, είναι βυθισμένη ακόμη μία φορά στο πένθος και στη θλίψη.

To-nayagio-60-62-(2).jpg

Το ναυάγιο: Στελής

Έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και καλείται να σταθεί ξανά στα πόδια της έχοντας χάσει ό,τι πιο πολύτιμο είχε απομείνει από τη μεγάλη της αγάπη με τον Απόστολο. Η Ειρήνη κλείνεται στον εαυτό της και είναι άσχημα ψυχολογικά, ενώ έρχεται και σε μεγάλη σύγκρουση με τον Ιπποκράτη, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί το αδίστακτο σχέδιό του. Έτσι, ύστερα από έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους, παίρνει μία δύσκολη απόφαση.

Ο Μάκης στη φυλακή

Dhmhtrhs-Kapoyranhs-(Makhs-Papadakhs).jpg

Το ναυάγιο: Ο Μάκης μπαίνει φυλακή

Ο Μάκης δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του νέου καθεστώτος και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να το πολεμήσει παρά το γεγονός πως η ζωή του κινδυνεύει. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια, οι παράνομες προκηρύξεις που μοιράζει ο νεαρός βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα, ο οποίος συλλαμβάνεται. Μάλιστα, για να τον κάνουν να μιλήσει, τον βασανίζουν και ο άντρας περνάει μαρτυρικές στιγμές. Η σύλληψη του Κλέωνα, όμως, πεισμώνει ακόμη περισσότερο τον Μάκη και του δίνει την ώθησή που χρειαζόταν για να συμμετάσχει στο σχέδιο της επίθεσης εναντίον του Παντελίδη. Ο τελευταίος, την ίδια στιγμή, κάνει μία δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει και τον μικρό Ηλία με το μέρος του.

navagio-1.jpg

Την επόμενη μέρα, ένα λάθος του Μάκη θα γίνει η αιτία να συλληφθεί. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μπλέκει άσχημα, αφού καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από μία μεγάλη έκρηξη την οποία έχει μεθοδεύσει ο Παντελίδης. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να κρυφτεί και ο αδίστακτος δικηγόρος τον βλέπει και τον αναγνωρίζει. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία αρχίζει να τον αναζητά έπειτα από καταγγελία εις βάρος του για τη δράση του απέναντι στο καθεστώς και γρήγορα βρίσκεται στα ίχνη του. Η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα, αλλά δεν καταφέρνει να τον προστατεύσει και ο Μάκης συλλαμβάνεται. Λίγο μετά, ο Άγγελος ενημερώνεται για τα γεγονότα και προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο φίλος του, καθώς ξέρει πως αν μείνει στη φυλακή θα υποστεί κι εκείνος σκληρά βασανιστήρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved