Σκορδά για Μακρή - Βέλλη:Για εμένα δεν είναι αυτός πίσω από αυτό, μπορεί να χάσει και τη δουλειά του
Media

Σκορδά για Μακρή - Βέλλη:Για εμένα δεν είναι αυτός πίσω από αυτό, μπορεί να χάσει και τη δουλειά του

H εκπομπή, Fay’s Time σχολίασε για το θέμα σχετικά με την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη και την ανάρτηση που έκανε ο Άρης Μακρής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μετά την ανάρτηση του Άρη Μακρή αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Όταν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος, βγαίνει δημόσια και θέλει να μοιραστεί ένα προσωπικό βίωμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείς ότι ‘και σε εμένα έγινε αυτό’, ή ‘δεν φταίω κι εγώ’. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν συνήθως μία επανάληψη, για καλό το έκανε, σωστό ήταν και το έβγαλε από μέσα της. Από εκεί και πέρα, εστιάζεις σε αυτό το γεγονός!

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

aris-makris.jpg

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι όμως, επειδή δεν αναφέρεται ξανά στο περιστατικό και ούτε το είχε ξαναναφέρει, κι επειδή υπονοείται από το post του Μακρή ότι μπορεί κάποιος να το κάνει για τα like, αν ήθελε θα είχε δώσε μία συνέντευξη σε ένα πιο κοινωνικό περιβάλλον και να αναφερθεί με λεπτομέρειες. Δεν το έκανε όμως. Ένα χρόνο δεν ξαναμίλησε για το περιστατικό. Στο συγκεκριμένο θέλω να πω ότι εστιάζει στη φίλη της (που κάνει παρέα με τον κακοποιητή της). Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεται στη youtuber και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τώρα για τον Άρη Μακρή το ξεχωρίζω γιατί για εμένα δεν είναι αυτός και μπορεί να χάσει και τη δουλειά του»!

arismakris_1626353114_2618362157231140652_373784409.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Η ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από τη φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Δεν την τιμά»

Άννα Μαρία Βέλλη: Τη φυγάδευσαν οι φίλοι της για να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα

Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή: Αν δεν είναι αυτός, η Βέλλη πρέπει να βγει & να του καθαρίσει το όνομα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved