Παγιδευμένοι: H Άννα προδίδει την Αγγελική – Αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι θα γίνει μπαμπάς
Media

Παγιδευμένοι: H Άννα προδίδει την Αγγελική – Αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι θα γίνει μπαμπάς

Ραγδαίες εξελίξεις και απρόσμενες αποφάσεις επηρεάζουν άρδην τη ζωή της Αγγελικής και του Σταύρου στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Η εισαγγελέας Ρούσσου, όταν διαπιστώνει ότι περιμένει το παιδί του συντρόφου της, παθαίνει σοκ. Ένα παλαιό τραύμα δεν της επιτρέπει να χαρεί τη σημαντική αυτή στιγμή. Από φόβο και ανασφάλεια επιλέγει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και να μην κρατήσει το μωρό. 0 μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει όλη την αλήθεια είναι η Άννα, καθώς σε μια στιγμή αδυναμίας η Αγγελική τής εξομολογήθηκε τα πάντα. Τόσο εκείνα που έγιναν στο παρελθόν όσο και την απόφασή της να διακόψει την κύηση.

pagidevmenoi-(1).jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mytv η επίμονη δικηγόρος προσπαθεί να την εμποδίσει να κάνει κάποια κίνηση εν βρασμώ ψυχής, την οποία στο μέλλον μπορεί να μετανιώσει, χωρίς όμως να την πείσει. Μην έχοντας άλλες επιλογές, η Άννα βρίσκει έναν οδυνηρό τρόπο για να τη σταματήσει. Ενώ λοιπόν οι δύο γυναίκες δειπνούν σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, η δικηγόρος κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Αρχικά, ρωτάει τον Σταύρο σε πόσες ημέρες είναι ο γάμος τους και σχολιάζει ότι το νυφικό της Αγγελικής πρέπει να κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλιά... αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Αμέσως ο άντρας ζητάει εξηγήσεις.

pagidevmenoi-(1).jpg

«Αγαπημένε μου φίλε, Σταύρο, συγχαρητήρια. Θα γίνεις ένας υπέροχος πατέρας», αποκρίνεται η Άννα, κάνοντας την Αγγελική να χάσει το χρώμα της και να αποχωρήσει σοκαρισμένη από την προδοσία της Άννας. 0 Σταύρος, άναυδος από τα συγκλονιστικά νέα, πηγαίνει και βρίσκει την αγαπημένη του και της εκφράζει την αγάπη του και τη χαρά του που θα γίνουν γονείς. Τότε η Αγγελική τού εξηγεί τον φόβο της, λέγοντάς του ότι στο παρελθόν έχασε τον άντρα της και το μωρό που κυοφορούσε, τονίζοντας του ότι δεν θέλει να περάσει ξανά κάτι παρόμοιο. Παράλληλα, δηλώνει ότι έχει αποφασίσει να μην κρατήσει το παιδί, βυθίζοντας τον σύντροφό της στην απόγνωση. 0 Σταύρος χωρίς να πει λέξη, φεύγει πληγωμένος και απογοητευμένος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved