Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μάγου Σανκάρα-Η εξομολόγηση και η σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του
Media

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μάγου Σανκάρα-Η εξομολόγηση και η σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του

Το σημερινό επεισόδιο ήταν μαγικό στην κυριολεξία. Ο γνωστός Μάγος Sankara πήγε στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και άφησε άφωνους τους πάντες με τα κόλπα του.

Εκτός όμως από τις ικανότητές του στα μαγικά, ήθελε να αποδείξει στον Μάρκο και στον Έκτορα ότι μπορεί και να μαγειρέψει. Έτσι, μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα, διαγωνίστηκαν απέναντι στις προηγούμενες νικήτριες, την Τζωρτζίνα και τη Μάιρα.

Ο Μάγος Σανκάρα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μίλησε και για τον σοκαριστικό τραυματισμό του, στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Μάγος Σανκάρα: «Λάθος επιλογή να συμμετέχω στο σόου του Γκέλερ»

«Μου ζητάνε πολλά γενικά. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο. Να τους εξαφανίσω κιλά, να τους εξαφανίσω χρέη, είναι μεγάλη η λίστα. Πάντα καταλήγω να τους λέω "παιδιά, έναν σωτήρα χρειάζεται αυτή η χώρα"», είπε ο μάγος Σανκάρα, κατά κόσμον Βασίλης.

«Έκανα μια φορά μία παραλλαγή της ρώσικης ρουλέτας, δηλαδή είχα ένα όρθιο μαχαίρι και τέσσερα ποτήρια. Είχα γυρισμένη πλάτη, δεν ήξερα πού είναι το μαχαίρι. Έπρεπε να χτυπήσω τα τέσσερα άδεια ποτήρια και να μείνει αυτό που είχε το μαχαίρι. Έπαιζα εκτός Αθηνών, θυμάμαι, με πολύ κόσμο. Κάνω ένα έτσι και καρφώνω το χέρι μου στο ποτήρι με το μαχαίρι. Έδεσα το χέρι μου με γάζες για να βγάλω την παράσταση και εννοείται ότι μετά έτρεχα για ράμματα», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Sankara «μάγεψε» τον Πειραιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved