Survivor 2024: Επικός καβγάς Τζέιμς-Ασημίνας: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα, πρέπει...»-«Είσαι εριστικός»
Media

Survivor 2024: Επικός καβγάς Τζέιμς-Ασημίνας: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα, πρέπει...»-«Είσαι εριστικός»

Survivor 2024: Έναν απίστευτο καβγά παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 7/3, ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Τζέιμς δεν δίστασε για άλλη μια φορά να πετάξει τις καυστικές του ατάκες τις οποίες βέβαια η παίκτρια των Κόκκινων δεν άφησε αναπάντητες.

«Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε "δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει". Και δυστυχώς έχασε», είπε ο Τζέιμς με εκείνη να απαντά:

Survivor 2024: Ηχηρές απουσίες για τις δύο ομάδες - Εκτός Γκέντσογλου, Ασημίνα, Δαλάκα και Αλέξης

asimina.jpg

«Το πόσο εριστικός είσαι το βλέπει ο κόσμος! Πόσο εριστικός και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος. Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο εριστικός και το πόσο κακός άνθρωπος είσαι. Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στην περίοδο που είναι, με το χέρι έτσι. Μόνο αυτό θέλω να σου πω και τίποτα άλλο.

Το πόσο κακός είσαι φαίνεται από τα λεγόμενα σου. Έχεις κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού, θα πας να το απολαύσεις με την ομάδα σου, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε βρίσκω πάρα πολύ εριστικό με το να μου λες αν είμαι καλή παίκτρια ή όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Aπογοητευμένη η Αντωνά – «Κάθε μέρα πάω στους στίβους μάχης όλο και πιο...»

Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τέταρτη ασυλία!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved