Τσιμτσιλή για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη: Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη & περίμενε τους γιατρούς
Media

Τσιμτσιλή για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη: Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη & περίμενε τους γιατρούς

Happy Day: Αγωνία και λαχτάρα για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός ανησύχησε… την αγαπημένη του το βράδυ της Δευτέρας, καθώς άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ, αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια, όταν εκείνη του είπε επιτακτικά: «Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα!»

Το ζευγάρι πέρασε άρον άρον την είσοδο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου με τους γιατρούς να προχωρούν στις απαραίτητες εξετάσεις «ξεψαχνίζοντας» τον ηθοποιό.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

vandi-mpismpikis.jpg

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Espresso, τα μαντάτα δεν ήταν τα καλύτερα για εκείνον, μιας και οι αρτηρίες της καρδιάς του βρέθηκαν βουλωμένες, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του, ώστε να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ιατρικές ενέργειες. Το ίδιο κιόλας βράδυ τού έγινε επέμβαση τοποθέτησης stent, με τη Δέσποινα Βανδή να μην κουνάει… ρούπι από το νοσοκομείο!

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ότι ο ηθοποιός είναι ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Οσο για τη σύντροφό του, αφού πέρασε μία από τις μεγαλύτερες λαχτάρες της ζωής της, μπόρεσε επιτέλους να ανασάνει ανακουφισμένη.

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Βλέπω το πρωτοσέλιδο της Espresso που λέει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο προχθές, αλλά τώρα είναι καλά. Εγώ αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω από το δικό μας ρεπορτάζ είναι ότι όντως βρέθηκε στο νοσοκομείο προχτές. Δεν είπαμε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θεωρήσαμε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και όταν αποφασίσουν οι ίδιοι θα τα πουν.

mpismpikis-vandi.jpg

Εμείς αυτό που θα πούμε είναι ότι όντως τους είδε ένας δικός μας άνθρωπος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αργά. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά, σιδερένιος και πάντα να είστε αγαπημένοι και να στηρίζει ο ένας τον άλλον»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved