H Παραλία: Μια μυστηριώδης ψυχίατρος μπαίνει στη ζωή του Δημητρού
Media

H Παραλία: Μια μυστηριώδης ψυχίατρος μπαίνει στη ζωή του Δημητρού

Η Παραλία: Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Διονύση, που το τελευταίο διάστημα βάλλεται από παντού...

Έτσι, ο άντρας έξαλλος από θυμό πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης προκειμένου να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Παράλληλα, η Νάνα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Ρόμπερτ, ενώ μια ψυχίατρος εισβάλλει στη ζωή του Δημητρού.

paralia.jpg

Ένας νέος άντρας έρχεται στη χωροφυλακή ως συνεργάτης του Αρβανιτάκη. Όταν ο Λοΐζος μαθαίνει αυτή την εξέλιξη, προσπαθεί να προσεγγίσει τον νέο χωροφύλακα και να τον πάρει με το μέρος του, αλλά αποδεικνύεται μάταιο. Παράλληλα, μία νέα πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του δικηγόρου του Σήφη και ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. 0 τελευταίος χρόνος υπήρξε σκληρός για το σύνολο της οικογένειας Αρχοντάκη και όταν ο Διονύσης μαθαίνει την τελευταία εξέλιξη χάνει την ψυχραιμία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης και Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

H-PARALIA-EPEISODIO-100-4.jpg

Έτσι, με αυστηρό τρόπο τής ζητάει εξηγήσεις σχετικά με τα εξωπραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν και τον έχουν τρομοκρατήσει, με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη. Συγχρόνως, μία νέα γυναίκα έρχεται σαν από μηχανής θεός στη ζωή του Δημητρού, τη στιγμή που εκείνος τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Πρόκειται για τη Μαίρη, μία μυστηριώδη ψυχίατρο, που εφαρμόζει καινοτόμες μεθόδους στους ασθενείς της και η γνωριμία της με τον Δημητρό θα λειτουργήσει καταλυτικά για εκείνον. Την ίδια ώρα, η Νικολίνα κάνει μια πρώτη απόπειρα να εμφανιστεί με το κεφάλι ψηλά στην κοινότητα, παρόλο που η οικογένειά της έχει μπει στο στόχαστρο του χωριού, όμως αντικρίζει ξαφνικά μπροστά της τον μεγαλύτερο της εχθρό

Πηγή mytv

Η παραλία: Τα βάσανα της οικογένειας Αρχοντάκη δεν έχουν τελειωμό

Η Παραλία: To πρόσωπο που εγκαταλείπει οριστικά τα Μάταλα!

Η παραλία: Ο Γράντος έρχεται σε εξαιρετικά έντονη ρήξη με τον Παπα-Νικόλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved