Famagusta - Γρηγόρης Γεωργίου: O Κλεάνθης θα ανατρέψει τις ζωές όλων
Media

Famagusta - Γρηγόρης Γεωργίου: O Κλεάνθης θα ανατρέψει τις ζωές όλων

0 Γρηγόρης Γεωργίου ήρθε για να μείνει μέσα από τον Κλεάνθη της σειράς «Famagusta».

Ο ηθοποιός συστήνεται για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και αποκαλύπτει πως θα αλλάξει τη μοίρα δεκάδων ηρώων στα επόμενα επεισόδια.

Κομβικός ο ήρωάς σου, δεν νομίζεις;

«Είναι ο άνθρωπος που θα ξεκλειδώσει την πορεία της μυθοπλασίας και θα την οδηγήσει σε αλλά μονοπάτια. Σε μερικά επεισόδια ο Κλεάνθης, μην αντέχοντας άλλο, θα κάνει ένα μεγάλο μπαμ στη ζωή του και θα ανατρέψει τις ζωές όλων. Οχι πάντα με τις καλύτερες συνέπειες. Τουλάχιστον όμως θα λυτρωθεί».

Τι δεν γνωρίζουμε γι’ αυτόν πέραν του ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο;

«Οτι έχει οικογένεια, δηλαδή γυναίκα και παιδί. Τη σχέση αυτής της οικογένειας δυστυχώς δεν μπορώ να σας την αποκαλύψω ακόμα. Μέχρι στιγμής έχετε δει στη μικρή οθόνη τη γυναίκα του να του ζητάει τα χρήματα της διατροφής. Το πράγμα όμως είναι λίγο πιο περίπλοκο».

grigoris.georgiouu_1708105833_3304153668148022545_51551933.jpg

Κρατάει το μυστικό τού Θοδωρή, αλλά τον βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να πνίγεται από τις τύψεις. Μήπως το «μπαμ» που ανέφερες προηγουμένως αφορά στο μυστικό του φίλου του; Μήπως τελικά αποκαλύψει την αλήθεια;

«Ολοι οι άνθρωποι εν δυνάμει έχουν μυστικά και θα μπορούσαν να νιώσουν ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Ετσι και ο Κλεάνθης μου. Θα τον δούμε σύντομα να πνίγεται και να μιλάει για τις τύψεις που νιώθει».

Μήπως αυτά που θα πει θα είναι κατά τη διάρκεια της δίκης; Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι θα καταθέσει εναντίον του Θοδωρή;

«Η δίκη θα είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή του Κλεάνθη αφού τελικά θα σπάσει τη σιωπή του».

Το γεγονός ότι έκρυβε αυτή την αλήθεια από την οικογένεια Σέκερη που έχει στηρίξει τους δικούς του, μήπως σε βάθος χρόνου τούς φέρει αντιμέτωπους;

«Σίγουρα θα υπάρχουν συνέπειες. Αλλά ο Κλεάνθης δεν έχει μάθει να καταθέτει τα όπλα, θα παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους ξανά. Κάτι μου λέει ότι θα τα καταφέρει».

grigoris.georgiouu_1670164615_2985879663696259464_51551933.jpg

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα κινδυνεύσει η ζωή του από την αποκάλυψη της αλήθειας;

«Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό με σιγουριά».

Πριν λίγα επεισόδια τον είδαμε να ζητάει δανεικά από τον Αντρέα. Υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτό; Υπάρχει περίπτωση οι δυο τους να συνεργάστηκαν για κάποιο λόγο στο παρελθόν;

«Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με αυτή του την κίνηση. Του ζητάει λεφτά καθαρά για να τζογάρει. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια».

Πηγή tv24

Famagusta: Αποκλειστικές φωτό από το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο!

Famagusta: Το φινάλε του πρώτου κύκλου: Ο Μάικλ αντιμέτωπος με την ψευδομαρτυρία της Κατερίνας

Famagusta: Διάλειμμα ενός μήνα στην προβολή της σειράς - Οι αποφάσεις του Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved