H Παραλία: Ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη
Media

H Παραλία: Ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη

H Παραλία:  Οι κάτοικοι του χωριού απειλούν να διώξουν τους χίπηδες από την παραλία, ακόμα και με τη βία.

Από την πλευρά τους, οι χίπηδες εξαγριώνονται με τον αρχηγό τους, τον Μάρτιν, και συζητούν για την αντικατάστασή του. Παράλληλα, η Σιλβάνα αποκαλύπτει στον Διονύση ότι ο Παπαγιαννάκης, ο άνθρωπος που ο Αρχοντάκης είχε για νεκρό, είναι ζωντανός. Η είδηση αυτή φέρνει ταραχή και φόβο στον Διονύση, αφήνοντάς τον με ερωτήματα και ανησυχίες.

H-PARALIA-EPEISODIO-105-4.jpg

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 11 έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45
H-PARALIA-EPEISODIO-105-3.jpg

Επεισόδιο 105: Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του χωριού απειλούν να διώξουν τους χίπηδες από την παραλία, ακόμα και με τη βία. Όταν οι διαθέσεις των ντόπιων γίνονται γνωστές στο κοινόβιο, τα παιδιά των λουλουδιών εξαγριώνονται με τον αρχηγό τους, τον Μάρτιν, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια μονάχα με ένα μέρος των χίπηδων. Παράλληλα, η Νόνα, τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Ρόμπερτ, καθώς περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Ένα νέο μέλος προστίθεται στη Χωροφυλακή μαζί με τον Αρβανιτάκη και ο Λοΐζος προσπαθεί μάταια να τον πάρει με το μέρος του. Μια νέα πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του δικηγόρου του Σήφη και ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η παραλία: Τα βάσανα της οικογένειας Αρχοντάκη δεν έχουν τελειωμό

Η Παραλία: To πρόσωπο που εγκαταλείπει οριστικά τα Μάταλα!

Η παραλία: Ο Γράντος έρχεται σε εξαιρετικά έντονη ρήξη με τον Παπα-Νικόλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved