Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
Media

Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Πιάστηκαν στη φάκα της αστυνομίας. Συνελήφθησαν 20 άτομα κυκλώματος νοθείας καυσίμων και ποτών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο αρχηγός αλλά και γνωστό μοντέλο και παίκτρια ριάλιτι ηλικίας 27 ετών με αρχικά Λ.Ι.

Ο ρόλος του μοντέλου στην οργάνωση ήταν να φροντίζει για τον εφοδιασμό διαλυτών στα πρατήρια του κυκλώματος. Ο πατέρας του μοντέλου μίλησε στο STAR και ανέφερε ότι η κόρη του δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο κύκλωμα.

«Δεν είχε σχέση με κανέναν από εκεί πέρα μέσα, να πω ότι ήταν η φίλη του τάδε του αρχηγού, του έτσι και την έβαλε εκεί… τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία», είπε ο πατέρας της δίνοντας τη δική του εκδοχή για τη σύλληψη της κόρης του.

rialiti.jpeg

«Κανένα δίμηνο είναι που έχει πάει εκεί και δουλεύει. Στα Πατήσια εκεί δούλευε ήταν το ωράριο της απογευματινό. Για να συμπληρώνει το εισόδημά της και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη γιατί, γιατί έτυχε στο ωράριο που δουλεύει και κόβει τις αποδείξεις στο ταμείο να γίνει επέμβαση της αστυνομίας… λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης», είπε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το Star, ο αρχηγός του κυκλώματος με τα αρχικά Ε.Π. έδινε τις εντολές στα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι ήταν… ιερέας στη Βουλγαρία. Από τη Βουλγαρία η οργάνωση εισήγαγε παράνομα χημικά προϊόντα για να νοθεύει καύσιμα και ποτά. Στον Ασπρόπυργο χρησιμοποιούσαν ένα πάρκινγκ για να μπορούν να δραστηριοποιούνται.


Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved