Kitchen Lab: Comfort συνταγές που θα γίνουν κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φαντάζεστε
Media

Kitchen Lab: Comfort συνταγές που θα γίνουν κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φαντάζεστε

Σαββατοκύριακο, 09 και 10 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Comfort συνταγές, όλες όμως με τσαχπινιές που θα τις αναδείξουν σε κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φαντάζεστε, παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 09 Μαρτίου στις 16:40.

Ξεκινάει με πατάτες με αυγά όχι όπως έχετε συνηθίσει αλλά στο air fryer, πανεύκολα, θρεπτικότατα και απίστευτα νόστιμα είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού, το οποίο σερβίρει με ρόκα, ντοματίνια κομμένα στη μέση, τριμμένη φέτα και κρέμα βαλσάμικο. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει θράψαλο κοκκινιστό στη χύτρα ταχύτητας, ένα φαγητό που αποτελεί κλασικό κοκκινιστό γεύμα, αλλά ο τρόπος που θα μας το συστήσει είναι κάτι εντελώς καινούργιο, σερβιρισμένο με μαϊντανό ψιλοκομμένο και ψωμί. Για επιδόρπιο επιλέγει να φτιάξει ένα κέικ πορτοκάλι, με τη μέθοδο 4-3-2-1, δηλαδή μοιράζει τα υλικά σε αυτήν την ποσόστωση και δημιουργεί το πιο εύκολο και αφράτο κέικ, αλλά και το πιο νόστιμο κέικ πορτοκάλι που υπάρχει και σερβίρει με επιπλέον γλάσο και φύλλα δυόσμου.

Kitchen-Lab-26.11.2023Akis@.jpg

Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 που συνδυάζει δημιουργικότητα, ευκολία και παράδοση, αφού ετοιμάζει τρεις εκπληκτικές συνταγές που είναι οικείες, πεντανόστιμες, πραγματικά πανεύκολες, αλλά όλες έχουν αυτό το κάτι που τις κάνεις ιδιαίτερες.

Μια πατατοσαλάτα με καλαμαράκια αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο, ανεβάζοντας ένα ορεκτικό που όλοι ξέρουμε, την πατατοσαλάτα, στο επόμενο επίπεδο, αφού της προσθέτει καλαμαράκια και απογειώνει θρεπτικότητα και γεύση. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ ταξιδεύει προς την Πελοπόννησο, για να σας παραδώσει μια τοπική σπεσιαλιτέ της Μάνης, μια «τσουχτή» μακαρονάδα. Πρόκειται για ένα πολύ παραδοσιακό φαγητό με ελάχιστα υλικά αλλά ανεπανάληπτη γεύση και σερβίρει με επιπλέον μυζήθρα, αλάτι και πιπέρι. Για επιδόρπιο ο Άκης ετοιμάζει νηστίσιμα μπισκότα πτι φουρ, πολύ εύκολα, πολύ νόστιμα και ιδανικά για την νηστεία, αλλά και όχι μόνο.

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved