Νύχτα στάσου - «Γλυκερία: Τ’ αγαπημένα μου τραγούδια»
Media

Νύχτα στάσου - «Γλυκερία: Τ’ αγαπημένα μου τραγούδια»

Τη Γλυκερία, τη σημαντική ερμηνεύτρια που θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, φιλοξενεί η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 21:00.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται και μοιράζονται τη σκηνή με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια που επιλέγει να τραγουδήσει επιτυχίες της αλλά και πασίγνωστα, διαχρονικά, αγαπημένα της τραγούδια, διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

NYXTA-STASOY-GLYKERIA-12.jpg

Η Γλυκερία ερμηνεύει με το αίσθημα και την αμεσότητά της τραγούδια όπως τα: «Ό,τι και να γίνει θυμήσου», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Απόψε σιωπηλοί», «Αγάπησέ με», «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», πλαισιωμένη από τους ταλαντούχους τραγουδιστές Χριστιάνα Γαλιάτσου και Χάρη Μακρή.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, «φωτίζει» με τα στοιχεία που παραθέτει τα τραγούδια της βραδιάς, τα οποία η Γλυκερία σφραγίζει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της.

Στην παρέα της εκπομπής, η πρωταγωνίστρια και θιασάρχης Μαίρη Βιδάλη, το ραδιοφωνικό δίδυμο Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης, ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Βackstage» Κέλλυ Βρανάκη, οι ηθοποιοί Μπάμπης Χατζηδάκης, Ελευθερία Πάλλα και η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Δάφνη Καραβοκύρη.

Δείτε το τρέιλερ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved