Ξεσπά η Καλομοίρα: «Χωρίς καθόλου budget σας έφερα την 3η θέση. Τι άλλο θέλετε...;»
Media

Ξεσπά η Καλομοίρα: «Χωρίς καθόλου budget σας έφερα την 3η θέση. Τι άλλο θέλετε...;»

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» παραχώρησε δηλώσεις η Καλομοίρα και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο θέμα της Eurovision και μάλιστα εξέφρασε το παράπονο που έχει από την Ελλάδα. 

Η Καλομοίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε απαντήσει στην ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision, εκφράζοντας μία μικρή πικρία:

Καλομοίρα: To «καρφί» για την ΕΡΤ και τη Eurovision και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

«Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στη Eurovision».

Τώρα, η Καλομοίρα βρέθηκε μπροστά στις κάμερες της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, καθώς και τα συναισθήματά της εκείνο το διάστημα.

«Ήμουν στεναχωρημένη μετά την Eurovision, ήμουν μικρή, ήταν πολλά... Είχα πολύ πίεση κι εγώ νόμιζα πως θα με έβλεπαν αλλιώς μετά τη συμμετοχή μου. Πίστευα ότι επιτέλους τους έδειξα τι αξίζω και γύρισα πίσω και ήταν όλα τα ίδια και λέω τι; Δε σας έδειξα χωρίς καθόλου budget ότι μπορώ να φέρω την 3η θέση; Δεν το λέω στους ανθρώπους γενικά, αλλά μέσα στον χώρο».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Καλομοίρα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved