Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση - «Στο Survivor All Star 2, θέλω να είμαι με τον Άρη»
Media

Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση - «Στο Survivor All Star 2, θέλω να είμαι με τον Άρη»

Η Μαρία Αντωνά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024. 

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια reality μίλησε για τα πρώτα της συναισθήματα όταν επέστρεψε, ενώ επίσης, σχολίασε τη σχέση Φάνη - Χρύσα και το ενδεχόμενο της επιστροφής της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Μαρία Αντωνά: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μιλούσε στον Σοϊλέδη που την παρέλαβε... ισπανικά!

«Είμαι πολύ χαρούμενη, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα.

Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν. Εγώ ανέφερα ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Όσον αφορά τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα η ίδια απάντησε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο».

Η Μαρία Αντωνά μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη για τα μελλοντικά της σχέδια με τον Άρη Σοϊλέδη: «Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved