Γιώργος Τσαλίκης: «Έβαλαν στο μωρό ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί»
Media

Γιώργος Τσαλίκης: «Έβαλαν στο μωρό ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί»

O Γιώργος Τσαλίκης και o Χρήστος Μενιδιάτης μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία τους στην πίστα.

«Με τον Χρήστο έχουμε περάσει 6 μήνες μαζί σε ένα μαγαζί, αυτή την καταπληκτική συνεργασία την επισφραγίζει και ένα ντουέτο. Ένα βράδυ ένα ζευγάρι ήθελε να μας δει και δεν είχε που να αφήσει το μωρό, του έβαλε ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί. Φέτος είχαμε δυο προτάσεις γάμου, αρνήθηκε η κοπέλα κι ο γαμπρός έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή. Ένα παιδί σε αμαξίδιο ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ήταν από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχω ανεβάσει στο Instagram μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Το τραγούδι έχει τίτλο «βάλε να τα πιούμε», ένα τραγούδι ανεβαστικό που θα μας χορέψει για όλο το καλοκαίρι. Ο Γιώργος διακόπτει το πρόγραμμα για οποιονδήποτε λόγο, άλλα με όμορφο τρόπο», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Γιώργος Τσαλίκης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή - Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

tsalikis-menidiatis-2.webp

«Έχω πέσει από την πίστα, πολλές φορές φέτος βρίσκαμε λογούς να γελάμε και να πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Την προηγουμένη παρασκευή μιλήσαμε με τον Γιώργο και ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία, άλλα το βράδυ ήρθε στο μαγαζί», συνέχισε.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως, «έχουν υπάρξει εμμονικοί θαυμαστές, μιλάμε για καταστάσεις παθοψυχολογίας, όπου επιλήφθηκε η αστυνομία. Στη βόλτα που κάνω μέσα στον κόσμο κάθε βράδυ, το χούφτωμα πάει σύννεφο, αν γινόταν αυτό σε γυναίκα τραγουδίστρια θα έλεγαν “σεξουαλική παρενόχληση”. Είναι μία χαζή πράξη που δεν θα έπρεπε να γίνεται», είπε.

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ένα ευτράπελο από βίντεο κλιπ που είχε γυρίσει με τον Tus, με τον τελευταίο να… ουρεί πάνω στο αυτοκίνητο, το οποίο καιγόταν στα πλαίσια του γυρίσματος.

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης: «Με έχουν χτυπήσει πισώπλατα και με έχουν πληγώσει αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα τα παρατήσω»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να είναι εδώ έστω για λίγο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved