Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταγγελία εις βάρος του
Media

Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταγγελία εις βάρος του

Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα: Την εκπομπή του TRT και στον Σωτήρη Πολύζου, επέλεξε ο Αλέξης Γεωργούλης να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την καταγγελία εις βάρος του, από την Ελένη Χρονοπούλου, για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόθεσή του για δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή. Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα 12/3 και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω ξανά. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ εποικοδομητικό, γίνονται βήματα και πηγαίνουμε παρακάτω», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για τις Ευρωεκλογές και συνέχισε:

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες - Η εικόνα του σήμερα

alexis_georgoulis__1645028221_2775020311160041946_1639855177.webp

«Θα ήθελα να πάω σε μία δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της καταγγελίας που εκκρεμεί σε βάρος του, σε κανένα σημείο της συνέντευξης.

Δείτε μέρος της συνέντευξής του στο βίντεο, έτσι όπως προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Έχει κάνει όλες τις ενέργειες να επισπευστεί αυτή η ιστορία αλλά…»

Μαρία Σολωμού: Στιγμιότυπα από τη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά από καιρό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved