Ταραμπάνκο: Κυνηγούσα χρόνια την υποκριτική! Μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM & του Survivor
Media

Ταραμπάνκο: Κυνηγούσα χρόνια την υποκριτική! Μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM & του Survivor

H Κάτια Ταραμπάνκο, από νικήτρια του GNTM, στον στίβο μάχης του Survivor και σήμερα ηθοποιός στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, μιλά για τη ζωή και την καριέρα της στην εκπομπή, Ελένη! 

«Το ‘GNTM’ ήταν το ξεκίνημά μου για να με μάθει ο κόσμος. Modeling έκανα από 15 χρόνων. Οι ‘Θαλασσόλυκοι’ ήρθαν μετά τη συμμετοχή μου στο ‘GNTM’ και του ‘Survivor’. Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους».

Όπως λέει η ίδια: «Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είχα ένα σοβαρό breakdown, έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο. Δεν είναι όλα ρόδινα»

tarampanko.jpg

Για την προσωπική της ζωή:

«Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα».

«Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του modeling έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαι περήφανη για εμένα. Έχω φτάσει εδώ με την αξία μου κι όχι στα γόνατα!»

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα του μοντέλου στο Instagram – «Είχε πολύ κλάμα»

Η Κάτια Ταραμπάνκο πόζαρε με τους γονείς της - Η απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved