Survivor 2024 spoiler: Πού πάει η 3η ασυλία, η 3η υποψήφια & η φημολογούμενη αποχώρηση του Τζέιμς
Media

Survivor 2024 spoiler: Πού πάει η 3η ασυλία, η 3η υποψήφια & η φημολογούμενη αποχώρηση του Τζέιμς

Survivor 2024 spoiler: Απόψε θα έρθει η μεγάλη ανατροπή στους αγώνες ασυλίας, τρίτο κατά σειρά της εβδομάδας. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ήττα των Μπλε χθες έφερε τη Χρύσα Χατζηγεωργίου στη θέση της υποψήφιας και απόψε (12/3) οι δύο ομάδες θα μπουν δυναμικά στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Survivor 2024: Αντωνά για Σοιλέδη: Ήταν πολύ συγκινημένος! Τον είδα και ταράχτηκα, στην αρχή τρόμαξα

survivor.jpeg

Πώς εξελίσσονται οι δυναμικές τους μετά από δύο αγωνίσματα; Κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους ή υπάρχουν ακόμα άλυτα ζητήματα που τους εμποδίζουν να λειτουργήσουν ομαδικά και αποτελεσματικά;

Ζητήματα συμπεριφορών έρχονται στο προσκήνιο λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος εγείροντας νέες εντάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η μπλε ομάδα ήδη έχει χάσει δύο αγώνες ασυλίας και απόψε θα μπει δυναμικά στον στίβο μάχης για να κατακτήσει τη νίκη.

survivor.jpeg

Σύμφωνα με τα τελευταία σπόιλερς που κυκλοφορούν πάντως, η νίκη για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα, της ασυλίας, πάει στους Μπλε και όχι στους Κόκκινους. Η ομάδα των μαχητών φέρνει την ανατροπή και οι Διάσημοι απόψε το βράδυ στο Συμβούλιο θα κληθούν να βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τη Χρύσα που ψηφίστηκε εχθές, η Ευγενία Μπόρλα ήταν εκείνη που ψηφίστηκε στην πρώτη ασυλία για αποχώρηση. Κάτι που σημαίνει ότι οι Κόκκινοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στις γυναίκες παίκτριες της ομάδας. Τα ίδια σπόιλερς αναφέρουν ότι οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν προς αποχώρηση τη Μαριλίνα Βακόνδιου, η οποία και την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί στην ίδια θέση, καταφέρνοντας όμως να διώξει από το παιχνίδι τη Μαρία Αντωνά.

Όσο για τη φημολογούμενη οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, όλο και φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δηλώσει στην παραγωγή ότι θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Μένει να δούμε τι θα γίνει...

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved