Ηλέκτρα: Η Τιτίκα αποφασίζει να εγκαταλείψει το νησί- Οι περιλήψεις της εβδομάδας
Media

Ηλέκτρα: Η Τιτίκα αποφασίζει να εγκαταλείψει το νησί- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

Ηλέκτρα: Η Τιτίκα θέλει να φύγει από την Αρσινόη και προσπαθεί να πείσει τον Νικόλα να την ακολουθήσει. Παράλληλα, ο Βασίλης αμφιταλαντεύεται αν θα ακολουθήσει κάποιους συγκρατούμενούς του στο σχέδιο απόδρασής τους, , ενώ η Ουρανία προσπαθεί να βρει τρόπο να τον αθωώσει.

Στη φυλακή, ο Βασίλης ανακαλύπτει πως οι συγκροτούμενοι του στήνουν ένα σχέδιο απόδρασης. Παράλληλα, η Φιλιώ ικετεύει την Ουρανία να μη συνεχίσει την προσπάθειά της να αθωώσει τον Βασίλη, αλλά εκείνη καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει. Στην Αρσινόη, η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από το νησί, ενώ ο Σωτήρης δεν θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά και είναι αποφασισμένος να αποτινάξει κάθε κατηγορία από πάνω του και να πάρει τα κορίτσια με το μέρος του.

ilektra.jpg

Μάλιστα, ο ίδιος καλεί στο σπίτι έναν μάρτυρα που θα φωτίσει τραυματικές στιγμές από το παρελθόν της γυναίκας του. Εντω μεταξύ, ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου και σε αυτό πρόκειται να τον βοηθήσει ο Περλεπές. Αργότερα, η Τιτίκα, αποφασισμένη να αφήσει πίσω της την Αρσινόη και να φύγει στην Αθήνα, προσπαθεί να πείσει τον γιο της να την ακολουθήσει, αλλά ο Νικόλας έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ο Βρεττός, τώρα, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει τη διαπραγμάτευση με δικούς της όρους. Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά πέφτει στο κενό. Απελπισμένος, ο καθηγητής αποφασίζει να της γράψει κάτι, χωρίς να περιμένει ότι θα πέσει σε λάθος χέρια.

O Βασίλης σε μεγάλο δίλημμα

HLEKTRA-4.jpg

Ο Βρεττός πίνει, προσπαθώντας να πνίξει την πίκρα του για την εγκατάλειψη της Τιτίκας, και όλοι φοβούνται για την υγεία του. Αργότερα, στο Βρεττέικο δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον φωτογράφο της . Αρσινόης, ενώ η Νεφέλη βρίσκει στο τετράδιό της ένα αρχινισμένο σημείωμα του Παύλου, που γράφει «Αν πέσεις, θα σε πιάσω. Αν χαθείς, θα σε βρω. Αν πετάξεις, θα γίνω αέρας...» και πιστεύει πως το έχει γράψει για εκείνη. Την επόμενη μέρα, η Δανάη φεύγει από το σπίτι της για να πάει στον Νικόλα. Στο σπίτι όμως των Βρεττών, έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που της κρατούν κρυφή καιρό.

hlektra-pavlos.jpg

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος βρίσκει κάτω από την πόρτα του ένα νέο σημείωμα, που του προκαλεί τρόμο. Ταυτόχρονα, η Ουρανία μαζί με τους φίλους του Βασίλη καταστρώνουν ένα σχέδιο. Συγκεκριμένα, να ψάξουν τα αρνητικά από τα φιλμ φωτογραφιών της Πόπης, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην αποφυλάκιση του Βασίλη. Στη φυλακή, οι συγκροτούμενοι του ετοιμάζουν απόδραση κι εκείνος είναι σε δίλημμα αν πρέπει να τους ακολουθήσει ή όχι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved