Εύη Δρούτσα: «Ποιος θα το παίξει αυτό το πράγμα; Το τραγούδι της Σάττι είναι κομπιουτεράδικο»
Media

Εύη Δρούτσα: «Ποιος θα το παίξει αυτό το πράγμα; Το τραγούδι της Σάττι είναι κομπιουτεράδικο»

Breakfast@Star: Η Εύη Δρούτσα ήταν σήμερα 13/3 καλεσμένη στην εκπομπή του Star και σχολίασε για άλλη μια φορά το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Zari, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024.

Τα όσα λέει η γνωστή στιχουργός, θα συζητηθούν, ενώ η ίδια αναρωτήθηκε "πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Γιουροβίζιον;".


«Πρέπει να είναι κομπιουτεράδικο ένα τραγούδι για να μη βαριόμαστε; Ο Αργυρός δεν έχει αγγίξει το κομπιούτερ ποτέ και έχει πει καταπληκτικά τραγούδια. Είναι όλο μηχανικό, κομπιουτεράδικο. Δεν ξέρω τι θαύμα θα κάνει ο Φωκάς, οποίος είναι φίλος μου και μιλάμε.

«Καταπέλτης» η Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Αχταρμάς το Ζάρι, η Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ...»

droutsa.jpeg

Βραβείο πρέπει να πάρουν που το έγραψαν 9 στιχουργοί, για το πώς τα συνδέσανε όλα. Δε ξέρω αν οι άνθρωποι που το γράψανε – που είναι πολλοί – αν θα συμφωνήσουν για το πώς θα βγει αυτό… Αν μου έλεγαν να γράψω κάτι στη Μαρίνα Σάττι για να πάει στη Eurovision, θα ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει η Μαρίνα Σάττι και θα έβαζα όργανα που θα το έκαναν πιο ζωντανό, θα το έκαναν ραπ ας πούμε», είπε η Εύη Δρούτσα και συνέχισε:

«Μου αρέσει το ελληνικό στοιχείο και θα έκανα ένα κλιπ που θα άρχιζε από Κρήτη, Καλαμάτα κτλ. Ποιος είπε ότι το μπουζούκι δε μπορεί να γίνει ραπ; Όλα μπορούν να γίνουν… Έπρεπε να γίνει ένα πάντρεμα που τρελαίνονται οι ξένοι... Δεν μπορείς να το έχεις όλο τσίκι τσίκι... Ποιος θα το παίξει αυτό το πράγμα; Πώς θα είναι αυτό; Με όργανα; Θα έχουν ορχήστρα; Δεν το ξέρω πώς θα είναι».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Γιάννης Βαρδής για το «ZARI» της Σάττι: «Μια σαλάτα απ' όλα σε τυλιχτό»

Μενεγάκη: Η επική ατάκα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι: «Έχει ελληνικό στίχο; Δεν τον κατάλαβα»

Eurovision 2024: «Φωτιά» στα στοιχήματα! Αυτά είναι τα 3 μεγάλα φαβορί & η θέση που δίνουν στη Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved