Μενεγάκη: Δεν είναι όλα τα διαζύγια καλά, ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους
Media

Μενεγάκη: Δεν είναι όλα τα διαζύγια καλά, ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους

 Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κοσμοράδιο 90 5,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος να σας θυμίσουμε ότι είπε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είναι που χώρισαν οι γονείς του; Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μου μία χαρά είναι. Το τραύμα των παιδιών είτε χωρίσουν οι γονείς τους είτε τους χάσουν για κάποιο λόγο παραμένει.

Δεν είναι κάτι που σβήνει. Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δεν θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους».

oikonomopoulos

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο δικό της διαζύγιο από τον Νίκο Φαράκλα και η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε: «Όλα τα διαζύγια, δεν είναι καλά διαζύγια ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους. Μακάρι να ήμασταν. Θέλεις από απειρία; Θέλεις επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Πράγματι η σχέση των δύο γονέων ήταν πάρα πολύ κακή οπότε δεν μπορούσαν ούτε αυτοί να το διαχειριστούν; Οπότε αυτοί είναι πιο λίγοι που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά ώστε κανένας δεν κατάλαβε τίποτα»

1710422908687-887834355-elenimenegaki_1710156936_3321359567097853851_205797726.jpg

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε ότι τον θαυμάζει πάρα πολύ γιατί συγχώρεσε την μητέρα του και προσπάθησε να έχει μία όμορφη σχέση μαζί της.

Και η Ελένη είπε: «Πως θα προχωρήσεις αν δεν συγχωρέσεις τη μάνα σου;» και υπογράμμισε: «Πως θα προχωρήσεις στην προσωπική σου ζωή;»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved