Προξενιό – Μελέτης Ηλίας: «Όταν μαθαίνει Ιουλία είναι έγκυος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση»
Media

Προξενιό – Μελέτης Ηλίας: «Όταν μαθαίνει Ιουλία είναι έγκυος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση»

Ο Μελέτης Ηλίας τη φετινή σεζόν άφησε πίσω την οικογενειακή κωμωδία για να πρωταγωνιστήσει στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Η σχέση του Γιωργίκη με τον Χρήστο ποια είναι; Είναι προστατευτικός μαζί του ή τον καλόπιανε για να δεχτεί τον γάμο του με την Ιουλία;

«Η αλήθεια είναι πως, έχοντας στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο ο Χρήστος να μην είναι δικό του παιδί, ο Προβιός έχει κάνει υπέρβαση που τον μεγαλώνει όπως τον μεγαλώνει. Αλλά όταν τον βλέπει να προσεγγίζει την Ιουλία, του ξυπνούν διάφορα ένστικτα με κυριότερο αυτό της ζήλιας. Ο Γιωργίκης βλέπει τον κίνδυνο μέσα στο ίδιο του το σπίτι και γίνεται απρόβλεπτος και σκληρός αν και είναι ήδη σκληρός, ένα πρόσωπο που προσπαθεί να κρύψει καλά, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει».

1699616410565-521754333-to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(1).webp

Το προξενιό της Ιουλίας

Θεωρεί την Ιουλία... ιδιοκτησία του;

«Οι άντρες της εποχής εκείνης θεωρούσαν κτήμα τους τις γυναίκες. Ο Γιωργίκης το έδειξε αυτό και με την πρώτη του γυναίκα. Είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και στη σημερινή κοινωνία. Δυστυχώς τα βλέπουμε γύρω μας».

Πότε ο Γιωργίκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι το παιδί δεν είναι δικό του;

«Από την ώρα που μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι έγκυος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά του. Άλλωστε φροντίζει η Χάδω συνέχεια γι' αυτό. Αυτό είναι ένα μελανό σημείο, γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη, ήταν μόνο η υποψία. Μπαίνουν λόγια στον Γιωργίκη και μαζί μπαίνει και η αμφιβολία που πολλές φορές είναι χειρότερη από το να αποδειχθεί κάτι, γιατί παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και ο Γιωργίκης αυτό το ζει δεύτερη φορά αφού συνέβη το ίδιο και με τον Χρήστο. Δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι γιος του αλλά μπορεί κατά βάθος να το πιστεύει. Αυτό που συμβαίνει τώρα με την Ιουλία νομίζω θα είναι για εκείνον το τελειωτικό χτύπημα».

8857a47c-proxenio.jpg

Με τη Δέσπω τι γίνεται;

«Στα δικά μου μάτια είναι παράλογο αυτό που διαφαίνεται ότι θα συμβεί, γιατί ο Γιωργίκης μόλις έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να παντρευτεί αυτό το μπουμπούκι. Μετά από λίγες μέρες γλυκοκοιτά και τη Δέσπω. Κάτι δεν πάει καλά».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved