Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθη, έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθη, έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου»

Στούντιο 4: Ο Γιάννης Μπέζος ήταν σήμερα 14/3 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πλέον είναι 46 χρόνια ηθοποιός και ενώ θα έπρεπε να έχει βγει στη σύνταξη, δεν είναι κάτι που το αισθάνεται για να το κάνει.

«Από τότε που τελείωσα από τη σχολή, είναι 46 χρόνια. Πρώτα απ’ όλα αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις επειδή σε πλάκωσε στις φάπες ο πατέρας σου, την κάνεις επειδή σου αρέσει. Οπότε, όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, είσαι αποφασισμένος για όλα. Είναι ένα άλμα στο κενό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Δεν το ξέρεις από την αρχή, το ανακαλύπτεις μετά. Αν το ανακαλύψεις και φύγεις, δεν κάνεις γι’ αυτή τη δουλειά. Η δική μας δουλειά εμπεριέχει το ρίσκο και πρέπει να είσαι αποφασισμένος γι’ αυτό.

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους, Ηρώ - Η καριέρα στο θέατρο

mpezos.jpeg

Άλλωστε οι θεατές γι’ αυτό έρχονται να μας δούνε. Γοητεύονται διότι ρισκάρουμε κάτι επάνω στη σκηνή. Δηλαδή έναν δικό μας χρόνο, που λέμε, τον οποίο συμμερίζονται αυτοί από κάτω. Μια συνθήκη είναι, δηλαδή ξέρουν ότι είναι ψέμα όλο αυτό αλλά πρέπει να είναι μια μεγάλη αλήθεια. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και αυτό είναι που, εμένα τουλάχιστον, με κρατάει σε εγρήγορση μονίμως και δεν σταματάει ποτέ», είπε ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε:

«Εγώ τώρα, ας πούμε, θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη εδώ και χρόνια. Έχω τόσα ένσημα μάλιστα για να πάρω δυο συντάξεις! Δεν έχω βγει όμως ακόμα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, θα βγω κάποια στιγμή, αλλά δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Νομίζω ότι ξεκίνησα χθες».

Σε άλλο σημείο, ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη του, Ηρώ Μπέζου, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και λάθη στο μεγάλωμά της.

«Έχω κάνει με ειλικρίνεια, σαν πατέρας, την αυτοκριτική μου. Γίνανε λάθη από τη μεριά μου κυρίως. Δεν αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε, δούλευα πιο πολύ απ' ότι θα έπρεπε, δεν χρειαζόταν. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου.», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: Μέσα από τον ρόλο μου στη «Famagusta» έχει δημιουργηθεί κοινή ανάσα με το κοινό

Εύη Δαέλη: Η αποκάλυψη για τις αμοιβές των ηθοποιών και η συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

Ναταλία Τσαλίκη: «Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας... Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved