Χατζίδου: Πέμπτη μέρα εκτός Breakfast @ Star-Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της & πότε επιστρέφει
Media

Χατζίδου: Πέμπτη μέρα εκτός Breakfast @ Star-Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της & πότε επιστρέφει

 Για πέμπτη ημέρα η Ελένη Χατζίδου είναι εκτός Breakfast@Star και ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε μόνος του το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελένη Χατζίδου απουσιάζει από την εκπομπή πέντε μέρες, αφού είχε ένα μικρό ατύχημα, μετά από πτώση της από σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα.

eteoklis.jpg

Σήμερα, Παρασκευή, 15 Μαρτίου, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε επιστρέφει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλημέρα, καλημέρα, εδώ είμαστε πιο γιορτινοί από ποτέ. Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, δεν είναι μαζί μας αλλά είναι πολύ καλά και από Τρίτη πρώτα ο Θεός θα είναι στην παρέα μας».

Ελένη Χατζίδου: Τέταρτη μέρα εκτός Breakfast@Star - Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

eleni.hatzidou_1708500691_3307465981746863249_23456960.jpg

Να σας θυμίσω ότι και η ίδια πριν δύο μέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε:«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά»!

Διαβάστε επίσης:

Η Μελίτα Παύλου έτρεξε στην αγκαλιά των παππούδων της και αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμάται

Ελένη Χατζίδου: Τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα! Έχει μεγαλώσει το πρόβλημα

Ελένη Χατζίδου: Εκτός Breakfast@Star για τρίτη μέρα - «Δεν μπορούσε να στηρίξει τον αυχένα της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved