Ζενεβιέβ Μαζαρί: Επιστρέφει το GNTM; - «Εγώ θα είμαι εκεί να το στηρίξω & να δουλέψω»
Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Επιστρέφει το GNTM; - «Εγώ θα είμαι εκεί να το στηρίξω & να δουλέψω»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» όπου και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την πιθανή επιστροφή της στο GNTM!

Επιπλέον, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα την εμπειρία της σχετικά με το δοκιμαστικό που είχε κάνει στο Shopping Star ενώ αναφέρθηκε και στον καλό της φίλο Δημήτρη Σκουλό και την αποχώρησή του από το project.

First Dates: Καθυστερεί ο δεύτερος κύκλος

«Έχω κάνει ένα δοκιμαστικό σε κάποιο άλλο κανάλι, για το My Style Rocks, αλλά εγώ δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί. Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης δε με ενδιαφέρει τι φοράς. Θα ήμουν πολύ μονότονη γιατί στην πραγματικότητα όταν δεν με ενδιαφέρει κάτι φαίνεται στη μούρη μου. Άμα δεν έχεις τον Σκουλό να σε φωτογραφίσει δε με ενδιαφέρει».

1675214834607-905204823-51fe1e76-1667986192823-248000355-zeneviev-mazari.jpg

Όσον αφορά το GNTM και την επιστροφή του στην τηλεοπτική ζώνη η ίδια δήλωσε:

«Το ευχάριστο είναι ότι ακούγεται το GNTM. Εμένα το GNMT μου λείπει από την ελληνική τηλεόραση, οπότε αν βγει εγώ θα είμαι εκεί και να το στηρίξω και να το δω και να δουλέψω, αναλόγως τι θα μου πει το κανάλι».

Για τη σύγκριση Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε: «Είναι άδικη η σύγκριση με τον οποιονδήποτε. Είναι άσχημο να συγκρίνουμε τους ανθρώπους, γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved