Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι πρώτες στιγμές με την κόρη της και το μεγάλο φινάλε στη Μάγισσα
Media

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι πρώτες στιγμές με την κόρη της και το μεγάλο φινάλε στη Μάγισσα

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόκτηση της κόρης της, καθώς έκανε κι ένα mini spoiler για τη σειρά «Η Μάγισσα» στην οποία και πρωταγωνιστεί. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για την πρώτη στιγμή που κράτησε την κόρη της στην αγκαλιά της:

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι δύσκολες στιγμές πριν & μετά τη γέννα - Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

«Όταν ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου δεν ένιωσα κάτι συγκλονιστικό, οπότε άρχισα να αγχώνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα πολύ άγχος για το πώς να την κρατήσω. Ήμουν χαρούμενη από την αρχή, αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που περιέγραφαν άλλες μαμάδες».

Μιλώντας για την κόρη της η Μαρκέλλα Γιαννάτου τόνισε: «Θα ήθελα να είναι ελεύθερη, ευτυχισμένη και να μαγειρεύει μόνο όταν είναι απαραίτητο. Το λέω αυτό γιατί δεν μου αρέσει η μαγειρική και δεν συμπαθώ καθόλου τους ανθρώπους που διαφημίζουν τη μαγειρική τους».

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Φοβόμουν να κάνω παύση από τη δουλειά για να μη με πιάσουν τα ψυχολογικά μου. Και για πρακτικούς λόγους, αλλά δεν ήθελα να "χρεώσω" στη μικρή ότι σταμάτησα για εκείνη».

Τέλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της σειράς «Η Μάγισσα». Συγκεκριμένα, μίλησε και για το μεγάλο φινάλε.

«Είναι ένα ανατρεπτικό φινάλε. Δε θα χαρούν πολλοί άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με κάποιους ήρωες και τους αγαπάνε πολύ, κάποιοι άλλοι θα χαρούνε πολύ για πράγματα που συμβαίνουν. Δεν μπορώ να πω αν η ηρωίδα μου ή τα παιδιά της παθαίνουν τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved