Τουμασάτου: «Ήμασταν στη Χαλκίδα οικογενειακά & είδα παράξενα βλέμματα να «κοιτούν» την κόρη μου»
Media

Τουμασάτου: «Ήμασταν στη Χαλκίδα οικογενειακά & είδα παράξενα βλέμματα να «κοιτούν» την κόρη μου»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή της τα επαγγελματικά της και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Αυτός ο ρόλος είναι ένα αριστούργημα. Το είχα μεγάλο μεράκι να κάνω αυτόν τον ρόλο από τότε που το είχα δει. Μου είχε «μείνει». Ξεκινάει με την συνθήκη, που ο γιος της μάνας αυτής πάει φαντάρος στους Εύζωνες. Και πήγε η μάνα εκεί που δεν μπορούσε εκείνος να μιλήσει ή να κουνηθεί κι ξεκινά έναν μονόλογο. Μετά γίνεται μία μεγάλη ανατροπή. Είμαι ευτυχισμένη.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου το έχει ξανασκηνοθετήσει και πέρασαν λίγα χρόνια μέχρι να ξαναγίνει. Έχει πέτυχει σκηνοθετικά να βλέπουμε τις αναμνήσεις της ηρωίδας», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» που πρωταγωνιστεί.

Μαριάννα Τουμασάτου στο gossip-tv: «Με τον Αλέξανδρο αγαπάμε ο ένας την ψυχή και τη ζωή του άλλου»

f0ab495a-toumasatou.jpg

Για την κόρη της η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Είμαι πολύ φλύαρη, τα λέω όλα στην κόρη μου, με ακούει υπομονετικά ακόμη. Έχει κοινά ο ρόλος μου με την ζωή μου αλλά είναι διαφορετικό μία μάνα ενός άντρα και άλλη μιας γυναίκας. Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, χωρίς να «ενοχλώ».

Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά παράξενα βλέμματα μεγάλων ανθρώπων να «κοιτούν» την κόρη και τις ανιψιές μου. Έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως «κανονικά». Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να «σπάσω» το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαριάννα Τουμασάτου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved