Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στις κηδείες των γονιών μου σπάραζα για δέκα λεπτά »
Media

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στις κηδείες των γονιών μου σπάραζα για δέκα λεπτά »

O Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στο Happy Day για την απώλεια των γονιών του, την απουσία από την τηλεόραση, αλλά και την πατρότητα.

Αρχικά ανέφερε: «Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει… πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live»!

Χατζηδάκης: «Είπα στην Μπέτυ ότι θα είναι η ευκαιρία να επανορθώσει που με άφησε χωρίς δουλειά»

xatzidakis.jpg

Και πρόσθεσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τον θάνατο των γονιών του: «Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι».

Και για την ημέρα της κηδείας τους, είπε: «Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός».

hatzidakis.jpg

Και τέλος ανέφερε: «Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά».

Διαβάστε επίσης:

Μακαλιάς: «Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης το ήθελε, ντροπή που δεν του έγινε πρόταση»

Η Μαγγίρα απαντά στον Χατζηδάκη- Σε προκαλώ να έρθεις στην εκπομπή & να ξεκαθαρίσουμε το beef μας

Χατζηδάκης: «Ήθελα να συνεχίσει η συνεργασία μου με την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά δεν μου έγινε πρόταση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved