Μαλέσκου για Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα!
Media

Μαλέσκου για Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα!

 Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star!

Αρχικά είπε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Όταν επιστρέψω με το καλό στην τηλεόραση, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και μέσα στα πράγματα. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε όλα τα πόστα».

Μαλέσκου: «Πλήρωνα ταξιτζή όταν ήμουν στην Αθήνα για να μου μετράει αποστάσεις και να βρω σπίτι»

ioanna-maleskou-3.jpg

Και στη συνέχεια είπε όλο νόημα:

«Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα. Δεν το αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά είναι…δικό τους πρόβλημα. Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης. Αν το είπε αυτό θα είχε τους λόγους του, σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω “Αχ τι ωραία που είναι όλα”. Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες»!

maleskou-antigrafo444.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Σίσσυ είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»!

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: H ανάρτηση για τη αισθητική παρέμβαση που έκανε! «Του είπα 'γιατρέ μου, κάψτε τα»

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοναδικά καρέ από την κυριακάτικη βόλτα με την κόρη της στο κτήμα του συζύγου της

Ιωάννα Μαλέσκου-Οι έντονες στιγμές του τοκετού, η κόρη της και ο έρωτας: «Ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved