Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος σηκώνει την αυλαία του «Παρέα στον Sfera»
Media

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος σηκώνει την αυλαία του «Παρέα στον Sfera»

 «Παρέα στον Sfera». To μεγαλύτερο μουσικό project του ελληνικού ραδιοφώνου είναι στον Sfera 102.2!

Μια σειρά από μοναδικά exclusive lives που οι τυχεροί ακροατές του Sfera 102.2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας και να ζήσουν μια ατμοσφαιρική μουσική εμπειρία. Και όλα αυτά σ΄ ένα απόλυτα ζεστό σκηνικό που δίνει την αίσθηση πως παρουσιάστρια, τραγουδιστής, μουσικοί και ακροατές συναντιούνται στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώνονται μέσα από τα τραγούδια και γίνονται μια «παρέα». Μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους το παρακολουθήσουν είτε από κοντά είτε διαδικτυακά.

Η μία και μοναδική Ράνια Κωστάκη υποδέχεται στην πρώτη «Παρέα στον Sfera» τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, Αντώνη Ρέμο σ’ ένα special live show, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε αποκλειστικά για τους ακροατές του Sfera 102.2 τραγούδια από το ολοκαίνουριο του album «Πάντα και Ποτέ – Volume 1» όπως τα «Χίλια Σπίρτα», «Ρωτάνε» αλλά και για πρώτη φορά το bonus track «Ίλιγγος» που έχει αγαπηθεί από τους ακροατές του Sfera 102.2 . Μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του, ενώ μας χάρισε μια σειρά διαχρονικών λαϊκών τραγουδιών και όχι μόνο!

Ανώνυμο σχέδιο - 2

Συντονιστείτε στον Sfera 102.2 αλλά και στο επίσημο κανάλι του Sfera στο Youtube @SferaRadio για να απολαύσετε τον Αντώνη Ρέμο αλλά και ακόμα περισσότερους αγαπημένους καλλιτέχνες που έρχονται στην «Παρέα στον Sfera»

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο με τον Αντώνη Ρέμο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe για να παρακολουθήσετε πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια του «Παρέα του Sfera».

Γιατί «Όλα είναι μουσική» & η παρέα είναι Sfera!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved